Maanmittausinsinööri - Oulaisten kaupunki

Maanmittausinsinööri - Oulaisten kaupunki

Maanmittausinsinöörin tehtäviin kuuluvat paikkatiedon ylläpidosta ja maanmittausalan atk-järjestelmistä vastaaminen, yleis- ja asemakaavojen valmisteluun osallistuminen, tonttien myynti ja markkinointi, toimitusinsinöörinä toimiminen sekä edellä mainittuihin liittyvät kehittämistehtävät ja asiakaspalvelu. Lisäksi tehtäviin kuuluu osallistuminen kaupungin mittaus- ja kartoitustöihin yhdessä kartoittajan kanssa. Tehtävät voivat vaihdella hakijan osaamisen mukaan.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ammattikorkeakoulun maanmittausinsinööri (AMK) tai teknillisen oppilaitoksen loppututkinto sekä kokemusta alan tehtävistä ja ohjelmistoista. Valittavalta henkilöltä odotetaan yhteistyökykyä, neuvottelutaitoja ja hyvää atk:n tuntemusta. Erityisesti kokemus kaavoituksesta katsotaan eduksi. Virassa sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Toimessa edellytetään voimassa olevaa B-ajokorttia. Virassa on toimistotyöaika.

Oman auton käyttömahdollisuus työajoihin on myös vaatimuksena. Hakijan tulee esittää haastattelussa työ- ja tutkintotodistukset.

Virkaan valitun tulee ennen valinnan vahvistamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa osoitteella: Oulaisten kaupunki, Tekninen keskus, Lautatarhankatu 7 A, 86300 Oulainen.

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

Tekninen johtaja Markku Ketonen, markku.ketonen@oulainen.fi, puh. 044 4793250

Oulaisten kaupunki, Tekninen keskus

Oulaisten kaupunki on n. 7500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on hyvät liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.

Tutustu työnantajaan