Maanmittausinsinööri - Kristiinankaupunki

Maanmittausinsinööri - Kristiinankaupunki

Kristiinankaupunki palkkaa

MAANMITTAUSINSINÖÖRIN

virkasuhteeseen yhdyskuntarakentamisen palvelualueelle.

Hakuaikaa on jatkettu 12.8.2019 klo 15:00 saakka. Aikaisemmassa haussa hakemuksen jättäneet huomioidaan.

Työ mittausosaston tulosyksikössä on monipuolista ja kiinnostavaa ja pääasiallisina työtehtävinäsi on vastata kiinteistönmuodostuksesta ja kiinteistörekisteristä sekä tonttijakojen laatimisesta asemakaava-alueilla. Tehtävänäsi on myös ylläpitää osoiterekisteriä sekä vastata karttaohjelmista ja niiden kehityksestä sekä myös muista mahdollisista mittausosaston toimintaan liittyvistä tehtävistä.

Toivomme kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä AutoCAD- ja ArcGIS-karttaohjelmien osaamista.

Edellytämme vastuuntuntoa ja tarkkuutta, asiakaslähtöistä asennetta ja hyvää yhteistyökykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Koulutusvaatimuksena on maanmittaustekniikan ammattikorkeakoulututkinto (insinööri AMK). Maanmittausinsinöörin kielitaitovaatimuksena on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja ruotsin kielen taito.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät teknisen henkilöstön kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Haastatteluun kutsutun tulee esittää tutkintotodistus, kielitodistus ja työtodistus suosituksineen.

Työ alkaa 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan. Virkasuhteeseen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista virkaan valitun tulee jättää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Maankäyttöpäällikkö Tony Östersund, s-posti: tony.ostersund@krs.fi

Mittaustoimi
Osoite: Lapväärtintie 10, 64100 Kristiinankaupunki

Kristiinankaupunki on turvallinen, viihtyisä ja monikielinen asuin- ja työskentelypaikkakunta, jossa yhdistyvät merellinen luonto, elävä maaseutu ja monipuoliset vapaa-ajan harrastemahdollisuudet. Kristiinankaupunki antaa puitteet laadukkaaseen asumiseen ja elämiseen. Kristiinankaupunki on Suomen ainoa Cittaslow-kaupunki.
Kristiinankaupungin kaupungilla työskentelee 480 eri alojen ammattilaista, jotka haluavat kehittää kaupungin palveluita ja toimintatapoja jatkuvasti eteenpäin. Kristiinankaupunki työnantajana panostaa mm. henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja henkilöstön hyvinvointiin. Henkilöstöstä 48 % työskentelee hoitoalalla, 36 % sivistyspuolella, 12 % teknisellä sektorilla ja 4 % yleishallinnossa. Kaupunki on kaksikielinen ja hallintokieli on ruotsi. Kristiinankaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan