Tehtävä

Maanmittausinsinööri toimii Kaavoitus ja maankäyttöpalveluiden vastuualueella, mittauspalvelut -tehtäväalueen kaupunkimittauksen esimiehenä. Maanmittausinsinööri vastaa omalta osaltaan kaupungin maaomaisuuden hallinnasta, pohjakartan hyväksymisestä, edustaa kaupunkia maanmittaustoimituksissa, sekä huolehtii kiinteistöjen hankintaan ja luovutukseen liittyvistä tehtävistä yhdessä maankäyttöinsinöörin ja tonttiasiamiehen kanssa. Maanmittausinsinööri osallistuu myös paikkatietojärjestelmän ylläpitoon ja kehittämiseen paikkatietoinsinöörin kanssa.

Viran kelpoisuusvaatimukset
Viran kelpoisuusvaatimuksena on maanmittaustekniikan insinöörin (AMK) koulutus tai vastaava aikaisempi insinöörin tutkinto sekä kokemusta alan tehtävistä.

Tehtävän hoito edellyttää myös voimassa olevaa ajokorttia, mahdollisuutta oman auton käyttöön sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Arvostamme
Arvostamme osaamista kuntien kiinteistötekniikasta ja -juridiikasta, sekä kuntien paikkatieto- ja rekisteriohjelmistojen (esim. Esrin ArcGIS / FactaMap) tietoteknistä valmiutta. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja, työnjohtotaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä aikaansaavaa otetta.

Muut tiedot

Virkasuhteen palkkaus ja muut ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Hakija voi esittää myös oman kokonaispalkkatoivomuksensa. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden
koeaikaa. Virkaan valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä Terveystalon työterveyden antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Yleistä:
Hakemus tulee toimittaa Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi, Työavain 295058. Hakuaika päättyy pe 5.6.2020 klo 12:00.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Kaavoituspäällikkö Esko Hyytinen p.044 431 4324, esko.hyytinen@ylojarvi.fi
Maankäyttöinsinööri Mira Turunen p. 044 481 1283, mira.turunen@ylojarvi.fi

Ylöjärven kaupunki, Tekniikka- ja ympäristöosasto
Osoite: Kuruntie 14, 33470 Ylöjärvi

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.