Maanmittausinsinööri - Oulaisten kaupunki

Maanmittausinsinöörin tehtäviin kuuluvat kaupungin mittaustoiminnasta, paikkatiedon ylläpidosta ja maanmittausalan atk-järjestelmistä vastaaminen, yleis- ja asemakaavojen valmisteluun osallistuminen, tonttien myynti ja markkinointi, toimitusinsinöörinä toimiminen sekä edellä mainittuihin liittyvät kehittämistehtävät ja asiakaspalvelu. Lisäksi tehtäviin kuuluu osallistuminen kaupungin mittaus- ja kartoitustöihin yhdessä kartoittajan kanssa ja yksityistieavustusten valmistelu ja käsittely. Tehtävät voivat vaihdella hakijan osaamisen mukaan.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ammattikorkeakoulun maanmittausinsinööri (AMK) tai teknillisen oppilaitoksen loppututkinto sekä kokemusta alan tehtävistä ja ohjelmistoista. Valittavalta henkilöltä odotetaan yhteistyökykyä, neuvottelutaitoja ja hyvää atk:n tuntemusta. Erityisesti kokemus kaavoituksesta katsotaan eduksi. Virassa sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Toimessa edellytetään voimassa olevaa B-ajokorttia. Virassa on toimistotyöaika.

Oman auton käyttömahdollisuus työajoihin on myös vaatimuksena. Hakijan tulee esittää haastattelussa työ- ja tutkintotodistukset.

Virkaan valitun tulee ennen valinnan vahvistamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa osoitteella: Oulaisten kaupunki, tekninen keskus, Lautatarhankatu 7 A, 86300 Oulainen

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

Tutustu työnantajaan

tekninen johtaja Markku Ketonen, markku.ketonen@oulainen.fi, puh. 044 - 4793 250

Oulaisten kaupunki, Tekninen keskus
Osoite: Lautatarhankatu 7 A, 86300 Oulainen

Oulainen on n. 7600 asukkaan pirteä, nuorekas ja ystävällinen kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla. Keskustaamme hallitsee kaupungin halki virtaava Pyhäjoki, jonka hyvin hoidetuille rannoille on keskittynyt runsaasti palveluja. Keskustassa kaikki on muutaman minuutin kävelymatkan päässä.