Maanmittausinsinööri - Kotkan kaupunki

Kotka on reilu, kansainvälinen satamakaupunki, jossa on hyvä elää ja tehdä työtä. Kotkassa arki on sujuvaa ja asuminen edullista. Oikea kaupunkikeskusta, upea saaristo ja Kymijoen erämaat muodostavat monipuolisen työskentely-ympäristön. Kaupunkisuunnittelulla on tärkeä tehtävä kaupungin kehittäjänä. Maanhankinnan ja -luovutuksen palveluyksikkö on osa kaupunkisuunnittelua ja vastaa mm. kaupungin omistamien maa- ja vesialueiden hallinnoinnista, maanhankinnasta ja -luovutuksesta sekä maankäyttöön liittyvistä sopimus- ja lupa-asioista.

Haemme nyt joukkoomme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen maanmittausinsinööriä alkaen 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävän kelpoisuusehtona on maanmittausinsinöörin tutkinto (AMK) tai vastaava aiempi maanmittausteknikon tutkinto ja riittävä kokemus tehtäväalueesta.

Maanmittausinsinöörin työtehtäviin kuuluvat maanhankinnan ja -luovutuksen palveluyksikön monipuoliset tehtävät kuten maa- ja vesialueiden vuokraukseen, maankäytön lupiin ja sopimuksiin, vuokrausvelvoitteiden valvontaan, toiminnan kehittämiseen sekä asiakaspalveluun liittyvät tehtävät. Lisäksi toimit palveluyksikön päällikön sijaisena.

Valinnassa huomioidaan hakijan aikaisempi kokemus maankäytön sektorin tehtävistä. Tehtävän hoitamisen kannalta pidetään tärkeänä hakijan kiinteistönmuodostuksen, kaavoituksen sekä maankäytön muiden osa-alueiden ja kunnallishallinnon tuntemusta, järjestelmäosaamista, valmiutta itsenäiseen työhön, kehitysmyönteisyyttä, yhteistyökykyä sekä kykyä tuottaa kirjallista materiaalia. Käytössämme ovat mm. Facta - kuntarekisteri sekä MicroStation- ja StellaMap -ohjelmistot, joiden hallinta katsotaan eduksi.

Palkkauksesi ja muut palvelussuhteesi ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusten mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3 431,93 €/kk. Virkaan sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Ennen tehtävän vastaanottamista sinun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastasi.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki/Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.
Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

tontti-insinööri Katri Ervasti puh. 040 627 9545,
sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@kotka.fi

Kotkan kaupunki, Konsernipalvelut, Kaupunkisuunnittelun vastuualue
Osoite: Kustaankatu 2, 48100 Kotka

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.

Sinulle suositellut työpaikat