Skip to main content
test
Maanmittausinsinööri - Kokkolan kaupunki

Kaupunkialueet huolehtii kaupungin maanhankinnasta ja -luovutuksesta, maastomittauspalveluista, kiinteistönmuodostuspalveluista sekä metsien ja muiden luonnonmukaisten viheralueiden hoidosta.

Etsimme uutta työkaveria merkitykselliseen tehtävään kehittämään entistäkin parempaa Kokkolaa.

Olisitko sinä Kokkolan kaupungin uusi MAANMITTAUSINSINÖÖRI?

Haemme maanmittausinsinööriä iloiseen ja osaavaan joukkoomme Kokkolan kaupungin kaupunkialueet vastuualueelle. Kaupunkialueet huolehtii maanhankinnasta ja -luovutuksesta, maastomittauspalveluista, kiinteistönmuodostuspalveluista sekä metsien ja muiden luonnonmukaisten viheralueiden hoidosta. Kaupunkialueet edustaa kaupunkia maanomistajana ellei hallinto- tai toimintasäännössä muutoin määrätä.

Maanmittausinsinööri on maapolitiikka- ja kiinteistönmuodostustiimin jäsen. Tiimin tarkoituksena on kaupunkistrategiaa tukevan maapolitiikan toimeenpano ja kiinteistönmuodostustehtävien hoito ja kehittäminen. Tiimin sisällä maanmittausinsinöörin vastuulla on kiinteistönmuodostustehtävät ja maapolitiikan toimeenpano. Tehtävään sisältyy mm. katualueiden haltuunotot, yleisten alueiden lohkomiset sekä kiinteistöveroselvitykset. Näiden lisäksi tehtäviin kuuluu myös muiden kiinteistönmuodostustehtävien hoitoa ja kehittämistä sekä tonttituotantoa, maan myyntiä ja erilaisten maankäyttö- ja vuokrasopimusten hallintaa. Maapolitiikka on osa suurempaa maankäyttöpoliittista toimintakokonaisuutta, jota tehdään yhteistyössä kaavoituksen, kunnallistekniikan rakentamisen sekä elinkeinot ja kaupunkikehityksen kanssa.

Mitä odotamme sinulta? Maanmittausinsinööriltä vaaditaan hyviä viestintä- ja neuvottelutaitoja ja toivomme, että sinulla on myös taito hoitaa vaativia asiakkuuksia. Teet tiiviisti yhteistyötä kaupunkikehityksen eri avainalueiden kanssa ja olet tottunut poikkihallinnolliseen työskentelyyn. Tulet osallistumaan erilaisiin kaupungin sisäisiin kehityshankkeisiin, joten odotamme sinulta intoa oppia uutta ja halua kehittää prosesseja. Tehtävään valitulta vaaditaan maanmittausinsinöörin (AMK) tai diplomi-insinöörin (DI) tutkintoa. Edellytämme kiinteistönmuodostuksen ja kiinteistöjen vaihdantaan liittyvän lainsäädännön tuntemusta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä ja ruotsinkielen taidon.

Mitä tarjoamme sinulle? Meillä saat ison työnantajan monipuoliset edut, mm. erilaisia liikuntaetuuksia, vapaa-ajan mökkejä, työpaikkaruokailuetu sekä lukuisia paikallisten yritysten tarjoamia etuja! Kokkolassa pääset kehittämään ja kehittymään; sinulla on mahdollisuus vaikuttaa niin kaupungin prosessien kehittämiseen kuin oman osaamisesi kasvattamiseen koulutuksien kautta. Työssä on osittainen etätyömahdollisuus.

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi Matti Kivistö, matti.kivisto@kokkola.fi, puh. 044 780 9343. Halutessasi voit kysäistä lisää tiimistäsi tai Kokkolan työskentelytavoista myös tulevalta työkaveriltasi Jenni Paavolalta, jenni.paavola@kokkola.fi tai puh. 044 780 9351.

Virka on vakituinen ja alkaa 1.4.2024 tai sopimuksen mukaan. Hakuaikaa on 3.3.2024 klo 23.59 saakka. Kokkolan kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Palvelussuhteen ehdot • Tehtäväkohtainen palkka on 3122,48 euroa/kk + mahdollinen ammattialalisä (0 - 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta, perustuen aiempaan soveltuvaan työkokemukseen). Lisäksi on mahdollisuus henkilökohtaistalisää osaamisesta riippuen. • Sopimusala TS • Koeaika 6 kk • Terveydentilaselvitys ja huumetesti esitettävä koeaikana.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymi rekrytointi edistää hakemusten tasapuolista, osaamiseen ja pätevyyteen perustuvaa käsittelyä rekrytointiprosessin aikana. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaupungingeodeetti Matti Kivistö, matti.kivisto(at)kokkola.fi, puh. 044 7809 343
Maanmittausinsinööri Jenni Paavola, jenni.paavola(at)kokkola.fi, puh. 044 780 9351

Lisätietoja

Kaupunkiympäristö, kaupunkialueet

Kokkolan kaupunki ja sen konserniyhtiöt työllistävät yhteensä noin 2400 eri alojen osaajaa. Yhdessä huolehdimme kokkolalaisten sujuvasta arjesta, kehitämme kaupungin palveluja ja vahvistamme Kokkolan elinvoimaa. Arvostamme toisiamme, pidämme lupauksemme ja palvelemme asukkaita mahdollisimman hyvin. Luomme työyhteisöjen yhteistä palvelukulttuuria ja toimimme kunnioittavasti ja vastuullisesti.

Tervetuloa meille!


Osoite: Kauppatori 5, 67100 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat