Skip to main content
test
Maanmittausinsinöörin virka - Rauman kaupunki

Rauman kaupungilla on haettavana maanmittausinsinöörin vakituinen virka 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Rekrytoiva yksikkö on kiinteistö- ja mittaustoimi, joka vastaa mm. kiinteistörekisterin ylläpidosta sitovan tonttijaon asemakaava-alueilla, tonttijakoon ja kiinteistönmuodostukseen liittyvien tehtävien hoitamisesta, paikkatietojärjestelmän ylläpidosta, maanhankinnan ja -luovutuksen valmistelusta, kiinteistöverolain mukaisten tehtävien hoitamisesta, maankäyttö- ja rasitesopimusten laatimisesta, etuosto-oikeusasioista, paikkatietoaineistojen luovuttamisesta, maastomittauksista sekä kunnan alueen osoitejärjestelmästä.

Sinun toimenkuvaasi kuuluu maankäyttöön ja maapolitiikkaan liittyvien monipuolisten tehtävien hoitaminen yhteistyössä kiinteistö- ja mittaustoimen tiimin kanssa, mm. neuvottelut sekä päätösvalmistelu liittyen tonttien luovutukseen, maakauppaan sekä muuhun maankäyttöön. Toimit myös tarvittaessa toimitusinsinöörin sijaisena.

Optiona virassa on toimia myös maastomittaustiimin vastaavana. Reipas ja hyväntuulinen 6 henkilön maastomittaustiimimme vastaa monipuolisesti kaupungin maastomittauksista, rakennusvalvontamittauksista sekä kunnallisteknisistä mittauksista.

Yksikkömme pyrkii aktiivisesti kehittämään mm. kuntalaisten sähköisiä asiointimahdollisuuksia, digitalisoimaan toimintatapoja (mm. sähköinen arkistointi), kehittämään paikkatietojärjestelmää sekä parantamaan esimerkiksi kiinteistörekisterin ja muiden aineistojen laatua sekä käytettävyyttä.

Sinulta odotetaan hyvää yhteistyökykyä, vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, reipasta asiakaspalveluasennetta sekä halua ja intoa uuden oppimiseen ja kehittämiseen.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on ammattikorkeakoulussa tai teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu maanmittausalan insinöörin tutkinto ja käytännön kokemusta maanmittausalan työtehtävistä.

Eduksi katsotaan kokemus maastomittaustehtävistä, kiinteistötoimituksista sekä maanmittausalan ohjelmistoista. Aiempi kokemus kaikilta osin ei kuitenkaan ole ehdoton edellytys. Lopullinen toimenkuva räätälöidään toimeen valitun henkilökohtaisten vahvuuksien perusteella yhdessä sovitusti ja uusiin tehtäviin koulutetaan asianmukaisesti - joten mikäli kiinnostuit, hae rohkeasti paikkaa!

Sinulta odotetaan hyvää yhteistyökykyä, vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, reipasta asiakaspalveluasennetta sekä halua ja intoa uuden oppimiseen ja kehittämiseen.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta.

Hakemuksen jättäminen: Sähköisesti järjestelmän kautta (www.rauma.fi/rekry)

Lisätietoja

http://www.rauma.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa maankäyttöinsinööri Ari-Pekka Asikainen, puh. 044 403 6001, sähköposti ari-pekka.asikainen@rauma.fi.

Lisätietoja

Rauman kaupunki, tekninen toimiala, ympäristö- ja kiinteistöpalvelut, kiinteistö- ja mittaustoimi

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kanalinranta 3, 26100 Rauma

Sinulle suositellut työpaikat