Skip to main content
test

Loviisan kaupunki hakee

MAANRAKENNUSMESTARIA

vakituiseen virkaan.

Maanrakennusmestari toimii kunnossapitotiimin vetäjänä yhteistyössä rakennusmestarin sekä
kenttämestarin kanssa. Tehtävät painottuvat infrastruktuuriosaston maa- ja vesirakentamisen omajohtoiseen rakentamiseen, kunnossapitoon sekä rakennuttamiseen ja rakentamisen valvontaan koko tehtäväalueella. Maanrakennusmestari osallistuu myös katujen talvikunnossapidon kelipäivystykseen.

Pätevyysvaatimus:
Virkaan soveltuva vähintään rakennusmestaritasoinen koulutus ja käytännön perehtyneisyys alan tehtäväkenttään. Virka edellyttää toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa. Hakijalta edellytetään B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Virka edellyttää joustavuutta, tuloksellisuutta, hyvää motivaatiota, omatoimisuutta ja yhteistyökykyä. Tärkeintä on hyvä asenne ja halu oppia, ja virka sisältää myös itsenäistä työskentelyä. Tehtäviin annetaan opastusta ja tarvittaessa koulutetaan ohjelmistojen käyttöön.

Työaika on 38,25 tuntia viikossa ja talvikaudella päivystystä on noin neljän viikon välein viikon jaksoissa.

Maanrakennusmestarina olet infrastruktuuripäällikön alainen.

Vakinaisen viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen. TS, mukaisesti.

Lähetä sähköinen hakemuksesi osoitteessa www.loviisa.fi/avoimettyopaikat olevan linkin kautta viimeistään 17.7.2022.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedusteluihin vastaa infrastruktuuripäällikkö Markus Lindroos, puh. 050 382 7550, sähköpostiosoite markus.lindroos@loviisa.fi

Lisätietoja

Loviisan kaupunki

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Loviisa, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat