Skip to main content
test
Maanrakennustyöntekijä - Keuruun kaupunki

Maanrakennustyöntekijä vakituiseen toimeen

Keuruun kaupungin Elinvoiman ja asuinympäristön toimialan alaisuudessa toimiva kunnallistekniikka -tulosyksikkö hakee vakituiseen palvelussuhteeseen

MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ

Yhdyskuntatekniikan yksikkö vastaa kaupungin katu ja viheralueista. Luomme päivittäisellä työllämme asumiselle ja liikkumiselle hyvät ja turvalliset puitteet.

Työntekijä toimii Keuruun kaupungin yhdyskuntatekniikan tulosalueella. Työt koostuvat pääosin yhdyskuntatekniikan ja Keuruun veden erilaisista maanrakennustöistä, sekä talvikautena hoito- ja kunnossapidon koneellisista työtehtävistä. Talvikaudella työhön voi myös sisältyä auraus- ja hiekoitusvarallaoloa, joka voi olla viikonloppu ja yötyötä.

Työntekijältä vaaditaan vähintään 3 vuoden todistettu työkokemus maanrakennustöistä ja ajokortti BC sekä vesityökortti.

Eduksi katsotaan voimassa olevat kuorma-auton kuljettajan ammattipätevyys, sekä erilaisten työkoneiden ajotaito. Työntekijältä edellytetään tehtävään soveltuvaa ammattitutkintoa ja/tai riittävää kokemusta alan töistä vähintään 3 vuotta.

Arvostamme hyvää yhteistyökykyä, itsenäistä työotetta ja joustavuutta. Toivomme hakijalta myös halua kehittää omaa osaamistaan sekä kykyä toimia osana työryhmää. Hakijan tulee ennen työsuhteen vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja viikkotyöaika 38,25 tuntia. Työt alkavat 1.5. tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan jättämällä hakemus valtakunnalliseen kunta-alan sähköiseen työnhakupalveluun Kuntarekryyn, www.kuntarekry.fi; työavain 580499, viimeistään 28.2.2024 kello 15.00.

Lisätietoja

https://www.keuruu.fi
https://www.keuruu.fi/asuminen-ymparisto/kadut-ja-liikenne-kunnallistekniikka

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Juho Tukiainen, kuntatekniikan päällikkö, p: 040 647 1658,
Sähköpostiosoitteet muotoa: etunimi.sukunimi@keuruu.fi.

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Elinvoiman ja asuinympäristön toimiala, kunnallistekniikka

Keuruun kaupunki sijaitsee läntisessä Keski-Suomessa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Keuruulla on hyvät palvelut ja turvallista asua. Keuruulla on n. 9.400 asukasta. Keuruulla on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita ja lisäksi vehreää maaseutua. Keuruun keskustaajama on asukasluvultaan ja palveluiltaan suurin taajama Seinäjoen, Jyväskylän ja Tampereen välisellä maaseutualueella. Keuruu on vetovoimainen paikka tehdä kauppaa. Lähikunnista tulevat asiakkaat lisäävät ostovoimaa. Seutukunnan palveluita kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa. Perheiden peruspalvelut kuten päivähoito, koulut, terveydenhuolto ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Monipuolinen kulttuuritarjonta ja liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa perheiden ja matkailijoiden vapaa-aikaan ja rentoutumiseen. Tervetuloa Keuruulle asumaan, töihin ja ennen kaikkea viihtymään!


Osoite: Pajatie 2, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta Keuruun kaupunki - Suomen aktiivisin työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat