Skip to main content
test
Määräaik. varhaiskasvatuksen hoitajia ja sijaisia - Urjalan kunta

Päiväkotimme etsii kasvavaan joukkoonsa määräaikaisia varhaiskasvatuksen hoitajia ja sijaisia eripituisiin työsuhteisiin 23.5. alkaen tai sopimuksen mukaan. Sijoituspaikkana on Laukeelan päiväkoti. Tehtävä sopii myös nuorekkaalle eläkeläiselle tai opintojensa loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain 540/2018 § 28 mukaan. Hakemuksen liitteeksi tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset. Alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Arvostamme positiivista ja sensitiivistä työotetta, joustavuutta ja tiimityöskentelytaitoja.

Urjalan varhaiskasvatus elää dynaamista ja kehittämismyönteistä aikaa. Kuntamme on koulutusmyönteinen ja Urjalassa satsataan lasten oppimisympäristöihin. Päiväkotimme saneeraus ja laajennus on valmistunut marraskuussa. Uusitut tilat ja pihat mahdollistavat monipuoliset oppimisympäristöt leikkiin ja toimintaan. Urjala sijaitsee eteläisellä Pirkanmaalla hyvien liikenneyhteyksien varrella, noin 45 minuutin päässä Tampereelta. Työnantajana Urjalan kunta on osaamista ja työhyvinvointia arvostava, vastuullinen ja työntekijäystävällinen. Asukkailleen kunta tarjoaa mahdollisuuden edulliseen kulkemiseen matkahuollon palvelusetelillä. Kunnan työntekijöiden käytössä on kattava työterveyshuolto, e-passi ja maksuton kuntosaliavain.

Toimeen valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana ja hakemuksen voi jättää myös sähköpostilla miia.nummila@urjala.fi.

Lisätietoja

http://www.urjala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Miia Nummila, Laukeelan päiväkodin johtaja, p. 040 335 4317, sähköposti: miia.nummila@urjala.fi

Lisätietoja

Urjalan kunta, Sivistyspalvelukeskus, Varhaiskasvatus

Urjalan kunta on koulutusmyönteinen työnantaja. Urjala sijaitsee eteläisellä Pirkanmaalla hyvien liikenneyhteyksien varrella, noin 45 minuutin päässä Tampereelta. Työnantajana Urjalan kunta on osaamista ja työhyvinvointia arvostava, vastuullinen ja työntekijäystävällinen. Asukkailleen kunta tarjoaa mahdollisuuden edulliseen kulkemiseen matkahuollon palvelusetelillä. Kunnan työntekijöiden käytössä on kattava työterveyshuolto, e-passi ja maksuton kuntosaliavain.


Osoite: PL 33, 31760 Urjala
Urjalan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat