Skip to main content
test
Määräaikainen erityisluokanopettaja - Riihimäen kaupunki

Riihimäen kaupungin Peltosaaren koulussa on haettavana erityisluokanopettajan sijaisuus ajalle 24.10.2022 -3.6.2023.

Etsimme erityisluokanopettajaa, joka vastaa oppimisen tuen antamisesta pienryhmässä, jossa on autismin kirjon sekä lievästi kehitysvammaisia oppilaita. Tuot asiantuntijuutesi erityisopetuksen kentälle ja sinulla on monenlaisia joustavia pedagogisia ratkaisuja vastata oppilaiden tuen tarpeisiin. Työparina toimii koulunkäynninohjaaja.

Työyhteisössä toimiminen edellyttää sekä oma-aloitteisuutta että tiimiosaamista ja taitoa työskennellä moniammatillisissa yhteistyötehtävissä. Hakemallamme tiimitaitajalla onkin loistavat yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, moninäkökulmainen ajattelun taito ja arvostava kohtaaminen on luonnollisesti supervoimasi. Rinnallasi kulkevat pedagogisesti taitavat kasvatuskumppanit ja saatavillasi on esihenkilön tuki.

Hakijalla tulee olla opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Pätevien hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös muut hakijat.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Palvelussuhteessa noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydämme toimittamaan 7.10.2022 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksen voi myös postittaa osoitteeseen Peltosaaren koulu, Kalevankatu 5-11, 11100 Riihimäki. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Anita Rintala puhelin 040 330 4520, sähköposti anita.rintala@riihimaki.fi.

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Sivistyksen ja osaamisen toimialue, Opetus- ja nuorisopalvelut, Koulut, Peltosaaren koulu

Haluatko sinäkin olla yksi Riihimäen kaupungin noin 1500 rohkeasta, ripeästä ja reilusta kunta-alan ammattilaisesta? Arvostamme ja tarvitsemme uusia osaajia, ja rekrytoimme kaupungin työyksiköihin ammattitaustaltaan erilaisia työntekijöitä. Me koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja meillä tuetaan myös omaehtoista opiskelua. Tarjoamme myös monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Tervetuloa työkaveriksemme!


Osoite: Kalevankatu 5-11, 11100 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat