Määräaikainen erityisluokanopettajan virka - Oulaisten kaupunki

Määräaikainen erityisluokanopettajan virka - Oulaisten kaupunki

Oulaisten yläkoulussa haettavana määräaikainen erityisluokanopettajan virka ajalle 7.1. - 1.6.2019. Erityisluokanopettaja opettaa ryhmää, jossa on 4-6 oppilasta. Ryhmän oppilaat ovat omien luokkiensa mukana osan oppitunneista. Opetettavia tunteja on noin 24. Hakuaikaa on jatkettu 21.1.2019 saakka. Aiemmin jätetyt hakemukset otetaan huomioon.

Koulussa on mukava työyhteisö ja luokissa dokumenttikamerat, videotykit ja uudet tietokoneet. Erityisluokanopettaja saa työkoneeksi kannettavan tietokoneen (ihan uusi), iPadin ja älypuhelimen. Erityisopetuksen luokkatila sijaitsee viihtyisissä remontoiduissa tiloissa uusitun atk-luokan vieressä.

Erityisluokanopettajan työtä tukee yhteistyö kahden laaja-alaisen erityisopettajan, aineenopettajien, opinto-ohjaajan, koulukuraattorin ja psykiatrisen sairaanhoitajan kanssa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa osoitteella: Oulaisten sivistystoimisto, Lautatarhankatu 7B, 86300 Oulainen.

Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikoslain edellyttämä rikosrekisterin ote.

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

Rehtori Tuomas Heinonen, puh. 044-4793321, e-mail: etunimi.sukunimi@oulainen.fi

Oulaisten kaupunki, Sivistyskeskus

Oulaisten kaupunki on n. 7500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on hyvät liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.

Tutustu työnantajaan