Määräaikainen erityisopettaja - Kangasalan kaupunki

Kangasalan kaupunki hakee erityisopettajaa määräaikaiseen palvelussuhteeseen ajalle 7.1.-5.6.2021.

Sijoituskouluna on Liuksialan koulu.

Haemme iloiseen ja energiseen joukkoomme erityisopettajaa. Saat työskennellä osana erityisopettajien tiimiä ja teet töitä yhdessä kahden laaja-alaisen erityisopettajan kanssa. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä rohkeaa ja oma-aloitteista työhön tarttumista.

Palkkaus on OVTESin mukainen. Työaika on 20h/vko.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Merkitse hakemukseen kelpoisuutesi sekä siihen liittyvät osasuoritukset. Kelpoisuutta osoittavat todistusjäljennökset tarkistetaan haastattelun yhteydessä. Viran täytössä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

Lasten ja nuorten kanssa työskentelevien tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista

Lisätietoja

https://www.kangasala.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/perusopetus/koulut/liuksialan-koulu/

Tutustu työnantajaan

Liuksialan koulun rehtori Minna-Leena Aalto / puh. 0401336259 / minna-leena.aalto@kangasala.fi

Kangasalan kaupunki
Osoite: Ahulinjärventie 21, 36200 Kangasala

Kangasala on vireä ja kehittyvä n. 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kaupunki on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.

Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka