Skip to main content
test

Tervetuloa Janakkalan kunnan määräaikaiseksi erityisopetuksen tuntiopettajaksi Haukankallion kouluun!

Haemme ammattitaitoiseen, innovatiiviseen ja yhteisölliseen joukkoomme peruskoulun erityisopetuksen tuntiopettajaa ajalle 1.8.2022-31.7.2022. Tunteja 11h/viikko.

Etsimme Haukankallion kouluun osa-aikaista erityisopetuksen tuntiopettajaa, jonka tunnit sijoittuvat kahdelle päivälle. Tunnit ovat pääosin yläkoulun puolella. Toivomme osaamista fysiikka-kemiasta mutta opettajan on mahdollista opettaa mm. taito- ja taideaineita. Opetettavien aineiden osalta voimme keskustella, millaiset tunnit sopivat juuri sinulle.

Lämpimästi tervetuloa ammattitaitoiseen, yhteisölliseen ja iloiseen joukkoomme!

Kelpoisuus tehtäviin määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 1998/986 mukaan. Kelpoisuus tulee saavuttaa ennen hakuajan päättymistä. Hakijan on lääkärintodistuksella osoitettava olevansa terveystilaltaan tehtävään sopiva, mikäli tulee valituksi.

Työsuhteeseen otettavan tulee toimittaa itsestään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Virassa on noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Sivistysjohtaja Jouni Wilpola (jouni.wilpola@janakkala.fi), puh. 03 680 1269.
Noora Suoranta (noora.suoranta@edu.janakkala.fi) 044-9713312.
Jätä sähköinen hakemus www.kuntarekry.fi -sivuston kautta 24.5.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

Janakkalan kunta, Sivistystoimi, Opetuspalvelut, Haukankallio

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Haukankalliontie 6, 12380 Leppäkoski

Sinulle suositellut työpaikat