Määräaikainen hoitaja, varahenkilöstö - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Kaipaatko vaihtelua työhösi?

Etsimme Sosiaalipalvelujen varahenkilöstöön määräaikaiseen sijaisuuteen hoitajaa. Sijaisuus alkaa heti sopivan hoitajan löydettyä ja jatkuen ainakin 9.2.2022 asti.

Varahenkilöstön hoitajana työskentelet eri yksiköiden moniammatillisissa työryhmissä. Tehtävänäsi on tukea asiakkaan kuntoutusta ja/tai asumista hoitotyön keinoin sekä ohjauksellisin menetelmin.

Ensisijainen sijoituspaikka Antinkartanon kuntoutuskeskuksen yksiköt. Työ edellyttää mahdollisesti myöhemmin Satakunnan alueen asumispalveluissa toimimista. Voidaksesi toimia eri yksiköissämme sujuvasti, toivomme sinulta joustavuutta ja paineensietokykyä sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan toisen asteen perustutkinto tai vastaava tutkinto. Eduksi katsotaan työkokemus kehitysvammahuollosta ja Effica-tietojärjestelmän hallinta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry. Haastateltavien on esitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset ja henkilöllisyystodistus.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.satasairaala.fi/kehitysvammapalvelut

Tutustu työnantajaan

Varahenkilöstön esimies Marika Paunu 050 473 5357, Palvelupäälikkö Katja Alamäki 044 707 4036 ajalla 4.1-8.1.2021
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Sosiaalipalvelujen toimialue
Osoite: Ravanintie 359, 28450 Vanha-ulvila

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.