Määräaikainen käsityön tuntiopettaja - Jyväskylän kaupunki


Nyt haemme

PERUSOPETUKSEN KÄSITYÖN TUNTIOPETTAJAA

määräaikaiseen tehtävään ajalle 10.8.2020 - 31.7.2021 Huhtasuon yhtenäiskouluun.

Huhtasuon yhtenäiskoulussa toimivat yleisopetuksen vuosiluokat 1.-9. sekä 13 vaativan erityisen tuen ryhmää. Koulussa on yli 800 erilaista oppijaa. Koulun opetustilat ja -välineet ovat uudet ja nykyaikaiset.

Kelpoisuusehto on opetushenkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen.

Edellytämme kykyä työskennellä niin teknisen työn kuin tekstiilityön tekniikoiden parissa. Eduksi katsomme kokemuksen yhtenäiskoulussa vuosiluokilla 1-9 sekä vaativan erityisen tuen opetusryhmissä työskentelystä.

Haastattelut tehdään ajalla 3.-7.8.2020

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kuukautta vanhempi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/opetus

Tutustu työnantajaan

ekrytointi@jkl.fi

Perusopetus
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka