Määräaikainen koulukuraattori - Nivalan kaupunki

Haemme Nivalan kaupungin kasvatus- ja koulutuspalveluihin

määräaikaista koulukuraattoria

Kelpoisuusvaatimus laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 mukaisesti.

Tehtävän hoitaminen edellyttää kokemusta koulukuraattorin työstä, hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä laaja-alaiseen yhteistyöhön verkostoissa.

Tehtävä on määräaikainen organisaatiorakenteen muutoksen vuoksi 31.12.2022 saakka, jolloin mahdolliset hyvinvointialueet aloittavat. Työn aloitusajankohta sovitaan valitun kanssa.

Palkkauksessa noudatetaan KVTES:in määräyksiä, hinnoittelutunnus 04SOS04A. Työajassa noudatetaan KVTES:in mukaista koulukuraattorin työaikaa (38h 15min / viikko).

Valitun on viimeistään 30 päivän kuluttua valinnasta tiedon saatuaan toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain (504/202) tarkoittama rikosrekisteriote työantajan edustajalle ehdolla, että valinta muutoin raukeaa.

Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Kelpoisuutta osoittavat asiakirjat (tutkintotodistukset) on liitettävä sähköiseen hakemukseen esimerkiksi pdf-tiedostona. (Yksittäisen liitteen koko enintään 1 Mt.) sekä työtodistukset, jotka hakija haluaa lukea ansiokseen.

Alkuperäiset kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset on esitettävä mahdollisessa haastattelussa ja samalla jätettävä kopiot tutkinto- ja työtodistuksista.

Hakemus jätetään määräaikaan mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi tai postittamalla hakemuksen os. Nivalan kaupunki, Koulutoimisto, PL 10, 85501 NIVALA. Kuoreen tunnus: Koulukuraattori

Haku päättyy tiistaina 30.7.2021 klo 10:00.

Lisätietoja

http://www.nivala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

sivistysjohtaja Riitta Viitakangas puh. 040-3447 311

Lisätietoja

Nivalan kaupunki, Kasvatus- ja koulutuspalvelut

Noin 10.600 asukkaan Nivala on viihtyisä pikkukaupunki. Meillä on toimivat palvelut ja hyvät harrastusmahdollisuudet. Täällä saa apua tarvittaessa, elämä on turvallista ja ympäristöstä pidetään huolta. Saamme toimeentulon teollisuudesta, palveluista ja maataloudesta. Sijaintimme on erinomainen: taajamassa risteävät Kokkola-Kajaani ja Iisalmi-Kalajoki valtatiet sekä Iisalmi-Ylivieska rautatie. Tule mukaan kasvatus- ja koulutuspalvelujen tiimiimme rakentamaan yhteistä tulevaisuutta


Osoite: Kalliontie 15, 85500 Nivala

Sinulle suositellut työpaikat