Määräaikainen koulunkäynninohjaaja (sijaisuus) - Tyrnävän kunta

Meillä on haettavana
Koulunkäynninohjaajan sijaisuus ajalle 10.8.2020 - 19.12.2020.

Tehtävään valittava koulunkäynninohjaaja toimii Kirkkomännikön koulun esi- ja alkuopetuksessa yhdessä opettajan ja muiden koulunkäynninohjaajien kanssa. Koulunkäynninohjaajan työ sisältää kasvatus- ja ohjaustyötä ja tarvittaessa henkilökohtaista avustamista yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa. Työhön kuuluu lisäksi lääkehuollosta huolehtimista. Näiden lisäksi työhön kuuluu valvontatyötä, oppimateriaalin valmistamista, aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaamista ja muita mahdollisia rehtorin määräämiä tehtäviä. Lisäksi tehtäviin saattaa sisältyä Tyrnävän kunnassa järjestettävää kehitysvammaisten lasten tilapäishoitoa viikonloppuisin yhdessä sosiaalialan ammattilaisen työparina.

Koulunkäynninohjaajan työaika on 38.75 h/vko. Työaika voi vaihdella oppilaiden työjärjestysten mukaan ja muun toiminnan vuoksi.

Valittavalta edellytetään lähihoitajan tai koulunkäynninohjaajan ammattitutkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa tutkintoa. Tehtävä edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6§ 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Hakemus toimitetaan 1.6.2020 klo 15.00 mennessä Kuntarekryn kautta.


Lisätietoja

http://www.tyrnava.fi

Tutustu työnantajaan

Tarja Hietikko, rehtori
Sähköpostilla tarja.hietikko@tyrnava.fi, puhelimitse 25.5. klo 8-10 044 4971238

Kirkkomännikön koulu
Osoite: Kirkkotie 3, 91800 Tyrnävä

Tyrnävä - paikka kasvaa!

Oulun seudulla sijaitseva Tyrnävä on rohkea, kasvava ja kehittyvä noin 7 000 asukkaan maaseutukunta. Ikärakenteeltaan poikkeuksellisen nuoren kuntamme osalta on tärkeää, että voimme jatkossakin rakentaa omaleimaista, mielenkiintoista ja houkuttelevaa ympäristöä.

Tule mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme!