Määräaikainen kulttuurityöntekijä - Kangasalan kaupunki

Kangasalan kaupungin kulttuuripalvelut hakee määräaikaista kulttuurityöntekijää ajalle 1.6. - 31.8.2020 tai sopimuksen mukaan. Hakuaika on voimassa 14.4.2020 klo 15.00 asti.

Tehtäviin kuuluu kaupungin taidekokoelman inventointi, teosten kuvaaminen ja tietojen kerääminen. Tehtäviin kuuluu tarvittaessa muut avustavat kulttuuripalveluiden tehtävät. Tehtävässä edellytetään taide- tai museoalan koulutusta, myös alan opiskelijat huomioidaan. Luettelointikokemus, kuvankäsittelytaidot ja Muusa-ohjelman tuntemus katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista ja oma-aloitteista työotetta. Oman auton käyttö välttämätöntä. Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottoa esittää hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan.

Hakemukset toimitetaan Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja

https://www.kangasala.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika

Tutustu työnantajaan

Vapaa-aikapalveluiden johtaja Marke Vornanen p. 044 481 3041

Kangasalan kaupunki
Osoite: Kuohunharjuntie 9, 36200 Kangasala

Kangasala on vireä ja kehittyvä n. 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kaupunki on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.