Määräaikainen kunnossapitoinsinööri (-31.12.2023) - Janakkalan kunta

Määräaikainen kunnossapitoinsinööri (-31.12.2023) - Janakkalan kunta

Janakkalan kunnan Tila- ja aluepalvelut vastaa mm. kunnan rakennuksien ylläpidosta, peruskorjauksista ja uudisrakentamisesta sekä alueiden kunnossapidosta.

Haemme kunnossapitoinsinööriä määräaikaiseen työsuhteeseen, vuoden 2023 loppuun asti. Kunnossapitoinsinöörinä vastaat oman tulosalueen budjetin toteutumisesta, Janakkalan kunnan julkisten rakennusten rakennusteknisestä kunnossapidosta ja rakennuskorjauksista sekä toimit rakennuskorjausmiesten esimiehenä.

Tehtäviin kuuluu myös osallistuminen peruskorjaus- ja uudiskohteiden rakennuttamiseen ja valvontaan. Osallistut osaltasi myös sisäilmaongelmien selvitykseen ja korjauksiin.
Kunnossapitoinsinööriltä edellytämme perehtyneisyyttä rakennustekniikkaan ja erityisesti korjausrakentamiseen. Aikaisempi esimieskokemus katsotaan eduksi.

Toimen kelpoisuusehdot ovat talonrakentamisen ammattikorkeakoulututkinto (AMK) tai vastaava aiemman opistotason tutkinto sekä riittävä työkokemus (5 v.) Edellytämme yhteistyökykyä ja joustavuutta toimia eri käyttäjäryhmien kanssa. Tehtävän hoitaminen edellyttää B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.
Kunnossapitoinsinööri toimii Kiinteistön ylläpitoinsinöörin sijaisena.
Palkkaus ja työehdot määräytyvät kunta-alan teknisten sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Valitun tulee ennen valinnan vahvistamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Lisätietoja antaa rakennuttajainsinööri Seppo Kuusi puh. (03) 680 1314 seppo.kuusi@janakkala.fi tai kiinteistöpäällikkö Juha Härkönen puh. (03) 680 1320 juha.harkonen@janakkala.fi
Lähetä sähköinen hakemus Kuntarekry.fi kautta. Lomake avautuu 10.4.2019, klo 16.00 ja
hakuaika päättyy 3.5.2019 klo 12.00, lomake sulkeutuu hakuajan päättyessä.

Janakkalan kunta, Tila- ja aluepalvelut
Osoite: Taimistotie 4, Janakkala

Janakkala sijaitsee keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä Helsinki-Tampere -moottoritien ja
valtakunnan pääradan varrella, alle tunnin matkan päässä Helsingistä, Tampereelta ja Lahdesta.
Päätaajamamme Tervakoski ja Turenki tarjoavat kattavat palvelut lähes 17 000 janakkalalaiselle. Kunnan palveluksessa on noin 1 000 henkilöä. Luonnonläheinen Janakkala tarjoaa mainiot virkistysmahdollisuudet ulkoilun, urheilun ja kulttuurin parissa.

Tutustu työnantajaan