test
Määräaikainen Lähihoitajan tehtävä kotihoidossa - Lapinlahden kunta

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon!

Lapinlahden kunnan kotihoidossa on haettavana kaksi määräaikaista LÄHIHOITAJAN sijaisuutta ajalle: 1.1.22-17.11.22 ja 1.1.2022-1.6.2022.

Etsimme vanhustyöstä kiinnostutta ja kehittämismyönteistä lähihoitajaa. Pidät vaihtelevista työtehtävistä ja sopeudut erilaisiin työyhteisöihin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia lähihoitajan ihmisläheisessä tehtävässä. Lähihoitajan merkittävä tehtävä on turvata asiakkaan arkea. Palveluita kehitetään jatkuvasti vastaamaan tarvetta. Mikä parasta, saat tehdä työtä asiakkaille tärkeässä ympäristössä.

Meillä voit tehdä töitä parhaaksi näkemälläsi tavalla -tule sellaisena kun olet. Joukossamme sinulla on mahdollisuus kehittää työtäsi yhdessä työkavereiden kanssa itsesi näköiseksi. Tule tekemään kuntouttavalla työotteella lähihoitajan työtä asiakkaan arvostamana.

Tehtävän suorittamisen kannalta ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Kelpoisuusehtona on sosiaali-ja terveysalan perustutkinto. Työtehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Lapinlahden kunnan työpaikat ovat savuttomia.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon esihenkilö Tuija Kelahaara.
Puh. 0404883551
tuija.kelahaara@lapinlahti.fi

Lisätietoja

Lapinlahden kunta, Terveysosasto, Vanhuspalvelut, Kotihoito

Lapinlahden kunta on tulevaisuuteen uskova, vireä, noin 9800 asukkaan kulttuuri-ja liikuntapitäjä, jonka peruspalvelut ovat kunnossa. Kunta on hyvien liikuntayhteyksien, viitostien ja Savonradan varrella Ylä-Savossa. Laajakaistayhteydet kattavat lähes koko kunnan. Lapinlahti on savuton kunta.


Osoite: Kansantie 10 73100 Lapinlahti, 73100 Lapinlahti

Sinulle suositellut työpaikat