test
Määräaikainen laitoshuoltaja - Limingan kunta

Laitoshuoltaja

Limingan kunnan ruoka-, puhtaus- ja kiinteistöpalvelu liikelaitos hakee määräaikaiseen työsuhteeseen laitoshuoltajaa ( 30 h/vko) ajalle 3.1.2022 - 31.12.2022. Laitoshuoltajan tehtäviin kuuluu puhtauspalvelutehtävät ja ruokapalvelutehtävät kohteen palvelunkuvausten mukaisesti. Tehtävään valitulta toivotaan laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan ammattitutkintoa tai riittävää työkokemusta puhtausalan tehtävistä sekä hygieniapassia. Tehtävän hoitaminen edellyttää asiakaspalvelutaitoja, joustavuutta sekä kykyä itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn. Mahdollisuus lisätyötunteihin.

Tehtävä tulee ottaa vastaan 3.1.2022 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on KVTES:n mukaan, koeaika on 6 kk. Hakuaika 10.12.2021 saakka.

Lisätietoja

http://www.liminka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Puhtauspalveluesimies Sanna Falin 0500 881 732, email etunimi.sukunimi@liminka.fi arkisin ma-pe klo 9.00 -15.00

Lisätietoja

Ruoka-, puhtaus- ja kiinteistöpalvelut liikelaitos

Limingan kunta sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Oulun keskustasta, moottoritien varressa. Reippaan 10.000 asukkaan elinvoimainen kunta tunnetaan erityisesti maan nuorimmasta ja hyvin koulutetusta väestöstä, linnuista, liikunnan ja luonnon tarjoamista vapaa-ajan mahdollisuuksista sekä hyvistä palveluista. Limingassa kohtaavat modernin elämän malli ja maaseutumaisen kunnan helppo arki. Kun kaikki on lähellä ja palvelut toimivat, jää sinulle enemmän aikaa nauttia elämästäsi. Hyvä, parempi, Liminka!


Osoite: Liminganraitti 10, 91900 Liminka

Sinulle suositellut työpaikat