Skip to main content
test

Määräaikaisia varhaiskasvatuksen lastenhoitajia haetaan seuraaviin yksiköihin:

1. Loukilinnan päiväkodissa määräaikainen lastenhoitajan työsuhde 6.2. - 31.7.2023. Loukilinnan päiväkoti sijaitseen Vanhalinnan alueella Loukinaisten koulun yhteydessä ja päiväkodissa on 8 ryhmää.

2. Kisapuiston päiväkodissa määräaikainen lastenhoitajan työsuhde 1.3. - 31.7.2022. Kisapuiston päiväkoti aloitti toimintansa 9.1.2023 Liedon keskustan alueella ja siinä toimii kaksi ryhmää.

Avoimessa ja kokeilevassa ilmapiirissä kehitämme varhaiskasvatuksen toimintaa vastaamaan lasten perheiden tarpeisiin. Henkilöstöä yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Haemme sinua joukkoomme kehittämään toimintaamme.

Päiväkodeissa korostuu positiivinen ilmapiiri ja yhdessä tekeminen. Liedon varhaiskasvatuksessa kuunnellaan ja arvostetaan lasta. Positiivinen pedagogiikka ohjaa toimintaamme. Painotamme toiminnassamme lapsilähtöistä työotetta ja toiminnan tavoitteena on liikkuva ja leikkivä lapsi. Arvostamme lämmintä vuorovaikutusta ja lapsen maailman ymmärtämistä.

Mikäli em. asiat saivat sinut innostumaan, sovit päiväkoteihimme erinomaisesti!

Katso video "Töihin Liedon varhaiskasvatukseen" osoitteessa:
https://lieto.fi/palvelut-ja-asiointi/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/toiminta/

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 28 §:n mukainen tutkinto. Huomioimme haussa myös hakijat, joilla ei ole kelpoisuusehdot täyttävää tutkintoa. Jokilaakson ja Melukylän lastenhoitajien määräaikaiset työsuhteet voidaan täyttää heti sopivan hakijan ilmaannuttua.

Tehtävään valitun on ennen työsopimuksen allekirjoittamista esitettävä lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote. Noudatamme valinnassa 2 kuukauden koeaikaa.
Tehtäväkohtainen palkka 2242,37 €/kk.

Tehtävä on haettavana sähköisesti osoitteissa www.kuntarekry.fi, www.lieto.fi ja www.mol.fi.

Liedon kunta on savuton työpaikka.

Liedossa 18.1.2023
Sivistyspalveluiden toimialajohtaja

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Loukilinnan päiväkodinjohtaja Tuija Laine, puh. 050 4356 530
Kisakaliion / Kisapuiston päiväkodinjohtaja Vilma Virta. puh. 040 6628627

Lisätietoja

Liedon kunta, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus

Lieto on n. 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.


Osoite: Kirkkotie 13, 21420 Lieto

Sinulle suositellut työpaikat