Skip to main content
test

Tervetuloa Janakkalan kunnan määräaikaiseksi luokanopettajaksi!

Leppäkosken koulu on Janakkalassa sijaitseva peruskoulu, jossa on yhdysluokat 1-2, 3-4 ja 5-6. Samassa rakennuksessa toimii myös Haukankallion erityiskoulun kolme pienryhmää vuosiluokilla 1-9, joten perusopetusryhmiä koulussamme on yhteensä kuusi. Molemmat koulut muodostavat yhteisen toiminnallisen kokonaisuuden, jossa osa opetusryhmistä opiskelee osittain samanaikaisopetuksessa. Tällöin samassa ryhmässä työskentelee luokanopettaja, erityisluokanopettaja sekä kouluohjaaja.

Haemme nyt tiimiimme määräaikaista luokanopettajaa ajalle 1.8.2022-31.7.2023. Arvostamme joustavuutta, yhteistyökykyä ja reipasta työotetta. Tulet työskentelemään koulumme 5.-6. -yhdysluokan opettajana tiiviissä yhteistyössä yhdessä 5.-6. -pienryhmän erityisluokanopettajan sekä kouluohjaajan kanssa.

Eduksi katsotaan taito vastata koulun musiikinopetuksesta. Hakijalta toivotaan myös kykyä vastata kokonaisvaltaisesti käsityön opettamisesta.

Kelpoisuus tehtäviin määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 1998/986 mukaan. Kelpoisuus tulee saavuttaa ennen hakuajan päättymistä. Hakijan on lääkärintodistuksella osoitettava olevansa terveydentilaltaan tehtävään sopiva, mikäli tulee valituksi.

Työsuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: Sivistysjohtaja Jouni Wilpola (jouni.wilpola@janakkala.fi) 03 680 1269.
Jätä sähköinen hakemus kuntarekry.fi -sivuston kautta 8.7.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

Janakkalan kunta, Sivistystoimi, Opetuspalvelut, Leppäkosken koulu

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Haukankalliontie 6, 12380 Leppäkoski

Sinulle suositellut työpaikat