Määräaikainen luokanopettajan virka (2101) - Kemin kaupunki

Kemin kaupungissa, Kivikon koululla on avoinna luokanopettajan määräaikainen virka (2101) ajalle 25.10.2021- 31.7.2022. Tehtäviin kuuluvat viidennen luokan luokanopettajan tehtävät, minkä lisäksi hakijalta toivotaan valmiutta musiikin ja/tai teknisen työn opetukseen.

Kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaiset. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Rekrytoinnissa huomioidaan myös epäpätevät hakijat, tällöin tehtävän hoitamisen päättymisaika on 4.6.2022.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 14 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilasta.

Lisätietoja

https://www.kemi.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/perusopetus/koulut/kivikon-koulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kai Koskinen, Kivikon koulun vs. rehtori, puh. 040 619 6150

Lisätietoja

Kemin kaupunki, Sivistystoimi, Peruskoulut, Kivikon koulu

Kemin kaupunki

Onnellinen ja kiireetön arki, ilman ruuhkaa. Sujuva ja laadukas elämä, keskellä kaupunkia, mutta luonnon sylissä. Täällä on oikea paikka sinulle ja kodillesi.

Kemissä löydät monista laadukkaista vaihtoehdoista itsellesi ja perheellesi oikean kodin. Täällä olet sopivan lähellä ja hyvien kulkuyhteyksien päässä, mutta tarpeeksi kaukana löytääksesi rauhan ja kiireettömyyden. Tiiviin kaupunkirakenteen ansiosta välimatkat kaupungin sisällä ovat lyhyet ja monipuoliset palvelut ovat käytössäsi ruuhkattomasti.

Millainen asukas sinä olet? Kulturelli asukas löytää Kemistä konsertteja, museoita, teatteria ja tapahtumia, luontoon kaipaava puolestaan lukuisia virkistys- ja ulkoilumahdollisuuksia. Kemi on tunnettu laadukkaista ja kattavista palveluistaan, joista erityisen tunnettuja ovat monipuoliset kulttuuri- ja vapaa-ajan palvelut. Kemi on helposti lähestyttävä, aina vähän parempi paikka.

Kemissä arki on kiireetöntä, vaivatonta ja turvallista, yhdessä perheen ja ystävien kanssa – siis onnellista. Kemissä on helppo elää ja asua. Erityisesti lapsiperheet arvostavat edullista asumista. Asuntotarjonnasta löytyy vaihtoehtoja keskustan merellisestä asumisesta luontoa ja liikuntaelämyksiä lähellä oleviin omakotitaloihin. Kemiläisenä asut Meri-Lapin parhaassa paikassa. Lue lisää www.kemi.fi


Osoite: Kiveliönkatu 31, 94600 Kemi

Sinulle suositellut työpaikat