Määräaikainen luokanopettajan virka 4506 - Riihimäen kaupunki

Määräaikainen luokanopettajan virka 4506 - Riihimäen kaupunki

Haemme Riihimäen kaupungin Lasitehtaan koulun tiimiin reipasta ja toimeen tarttuvaa luokanopettajan viransijaista ajalle 1.8.2019-31.7.2020.

Toivomme hakijalta ammattitaitoa ja positiivista suhtautumista monenlaisten oppilaiden kanssa toimimiseen sekä joustavuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Haemme opettajaa, joka voi opettaa käsitöitä (kovat ja/tai pehmeät materiaalit), liikuntaa sekä englantia.

Tarjoamme peruspositiivisen opettajatiimin, pienehkön koulun mukautuvaisuuden puolin ja toisin sekä mainiot mahdollisuudet luonnon ja liikunnan hyödyntämiseen koulupäivien aikana.

Hakijalla tulee olla opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Hakemukseen pyydetään liittämään kelpoisuutta osoittavat todistukset. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa muutkin sijaisuuteen soveltuvat hakijat otetaan huomioon. Heidän työsuhteensa kesto on 12.8.2019-30.5.2020.

Määräaikaiseen virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on neljä kuukautta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 25.6.2019 klo 15.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Lisätietoja antaa rehtori Sirkka Ojaniemi p. 040 330 4503 tai sp: sirkka.ojaniemi(at)riihimaki.fi. Voit myös postittaa hakemuksesi, os. Lasitehtaan koulu, Tehtaankatu 27, 11910 Riihimäki.

Riihimäki, Sivistystoimi, Lasitehtaan koulu
Osoite: Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan