Ylitornion kunnassa on haettavana määräaikainen perusopetuksen luokanopettajan tehtävä ajalle 1.8.2021-30.7.2022 Raanujärven koululla.
Kiinnostaako yhdysluokan opettajan pesti pienellä kyläkoululla. Oletko luova, ratkaisukeskeinen ja hyvät yhteistyötaidot omistava ope? Meillä on tarjota sinulle mielekäs työ, jossa voit todellakin toteuttaa itseäsi. Kolme yksikköämme toimivat vahvasti yhteistoiminnassa ja TVT on yksi vahvuuksistamme! Jos erityisesti yhdysluokkaopetus ja erilaisten oppijoiden kohtaaminen innostavat sinua, olet ehkä hakemamme jäsen huipputiimiimme! Eduksi katsotaan valmius opettaa musiikkia.

Kelpoisuusvaatimuksena on luokanopettajan kelpoisuus. Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.
Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot tutkintotodistuksista sähköisen hakemuksen liitteeksi. Todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilaisuudessa.
Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote ennen tehtävän vastaanottamista.

Tehtävässä noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa.
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan.
Hakemukset Kuntarekry.fi-järjestelmän kautta.
Hakuaika päättyy 21.5.2020 klo 15.00

Lisätietoja

http://www.ylitornio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

koulun johtaja Timo Kunnari puh. 040 825 4566
vs. sivistysjohtaja Hanna Lintupuro puh. 040 620 7414

Lisätietoja

Ylitornion kunta

Ylitornio on n. 3 900 asukkaan ainutlaatuinen kulttuurien kohtaamispaikka. Kunnassa on viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö, hyvät peruspalvelut sekä yrittäjäystävällinen ilmapiiri. Hyvä palvelutaso, puhdas luonto ja monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet tekevät Ylitorniosta houkuttelevan asuinpaikan niin nykyisille kuin uusillekin ylitorniolaisille.

Olemme savuton työyhteisö.


Osoite: Alkkulanraitti 55, 95600 Ylitornio

Sinulle suositellut työpaikat