Määräaikainen ohjaaja, asumisyksikkö Huovi - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Etsimme Harjavallassa sijaitsevaan asumisyksikkö Huovin sijaisuuteen ohjaajaa. Sijaisuus alkaa heti sopivan ohjaajana löydettyä ja jatkuen ainakin 28.2.2021 asti. Huovi tarjoaa eri-ikäisille erityisryhmille asumista omassa kodissaan yksikön sisällä, sekä yksikön pihapiirissä tukea ja ohjausta asiakkaiden koteihin.

Huovissa Ohjaajana työskentelet moniammatillisessa työryhmässä, jossa tehtävänäsi on ohjauksellisin keinoin tukea ja ylläpitää asukkaan toimintakykyä. Toivomme sinulta näkemystä itsemääräämisoikeudesta ja kykyä löytää asukkaan voimavaroja. Eduksi osaamisessasi ovat vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien hallinta, ja kuntouttava ohjaustyö. Ohjaajana vastaat asukkaan etuuksista, verkostoyhteistyöstä ja kirjallisista töistä asiakasasioissa. Työn luonne on sekä ohjauksellista, että hoidollista. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto: sosionomi (AMK), kuntoutuksen ohjaaja (AMK), geronomi (AMK) tai soveltuva opistoasteen tutkinto.

Haastateltavien on esitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset, henkilöllisyystodistus ja rikosrekisteriote. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Hakemus lähetetään sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi.

1.3.2018 voimaan astuneen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

https://www.satasairaala.fi/kehitysvammapalvelut/asumispalvelut/huovi

Tutustu työnantajaan

Asumisyksikön esimies Niko Vahala 044 707 9392 tai
Rekrytoija Marika Paunu 050 473 5357
etunmi.sukunimi@satasairaala.fi

Sosiaalipalvelujen toimialue
Osoite: Harjavallankatu 27, 29200 Harjavalta

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.