Skip to main content
test
Määräaikainen palvelusihteeri keskussairaalaan - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Haemme palvelusihteeriä palvelusihteerin tehtäviin Kymenlaakson keskussairaalan. Palvelusuhde on määräaikainen 1.9.22-31.5.23

Palvelusihteerinä toimit osana yksikön henkilökunta, moniammatillisessa työryhmässä Kymenlaakson keskussairaalan poliklinikoilla ja/ tai osastoilla.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön, joissa on mahdollisuus kehittää ja syventää omaa osaamistaan.
Palvelusihteerin tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua, tilastoinnin ja laskutuksen tarkastusta, ajanvarausten tekemistä ja lääkärin määräysten toteuttamista, potilasasiakirjoihin liittyviä sekä muita yksikön toimintaa tukevia tehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva koulutus tai työkokemus palvelusihteerinä toimimisesta. Työssä vaaditaan vahvaa tietoteknistä osaamista. Eduksi katsottaa vahva kokemus palvelusihteerin työstä sairaalamaailmassa, potilastietojärjestelmä LC:n tuntemus ja kyky työskennellä nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Edellytämme tartuntatautilain 48 a § asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mari Westerholm
Palvelualuepäällikkö, sihteeripalvelut, Terveyden ja sairaanhoidon palvelut
puh. 040 714 0213
mari.westerholm(at)kymsote.fi
vaihde 05 22051

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48210 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat