Skip to main content
test

Kiinnostaako sinua omassa kodissa tehtävä työ varhaiskasvatuksen parissa? Haemme määräaikaisia perhepäivähoitajia Liedon kunnan varhaiskasvatukseen ajalle 1.8.2022 - 31.7.2023. Tehtävänä on varhaiskasvatuksen suunnittelu ja toteuttaminen sovitulle varhaiskasvatusryhmälle.

Sinulla voi olla varhaiskasvatusryhmässäsi omat lapset mukaan lukien enintään 4 alle kouluikäistä lasta. Omista alle 3-vuotiasta lapsista saa kotihoidon tukea.

Hoitoaika sovitaan lapsikohtaisesti vanhempien työssäoloajan, opiskelun tai muun tarpeen mukaisesti. Perhepäivähoitajan työaika on pääsääntöisesti 8-9 tuntia päivässä ja keskimäärin 40 tuntia viikossa. Palkka määräytyy koulutuksen ja lapsiluvun mukaan.

Perhepäivähoitaja toimii yhteistyössä alueen muiden perhepäivähoitajien kanssa. Päiväkodinjohtaja toimii pedagogisena ohjaajana ja tukena perhepäivähoitajalle toiminnan suunnittelussa.

Edellytämme sinulta perhepäivähoitajan ammattitutkintoa tai muuta alalle soveltuvaa koulutusta (laki 540 /2018). Tehtävässä vaaditaan itsenäistä ja sensitiivistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan aiempi kokemus lasten kanssa toimimisesta.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Noudatamme valinnassa 6 kuukauden koeaikaa.

Liedon kunta on savuton työpaikka.

Liedossa 9.5.2022

Varhaiskasvatusjohtaja

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodinjohtaja Päivi Kuorilehto p. 050 3810 502
Vt. päiväkodinjohtaja Vilma Virta p. 040 6628 627

Lisätietoja

Liedon kunta, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus

Lieto on n. 19 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.


Osoite: Kirkkotie 13, 21420 Lieto

Sinulle suositellut työpaikat