Skip to main content
test
Määräaikainen ruokapalvelutyöntekijä, Isopata - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin ruoka- ja puhtauspalvelut hakee määräaikaista ruokapalvelutyöntekijää keskuskeittiö Isopataan ajalle 19.12.2022 - 15.1.2023. Ruokapalvelutyöntekijä työskentelee pääasiassa salaatti- ja astianpesuosastolla sekä tarvittaessa avustaa kokkeja ruoanvalmistuksessa ja dieettikeittiössä.

Tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa tarvitaan aiempaa kokemusta suurkeittiössä työskentelystä, hyvää stressinsietokykyä ja kykyä toimia paineen alla sekä hyvää työkykyä työn monipuolisuuden vuoksi.
Meille on tärkeää, että sinulla on positiivinen asenne työhön ja työympäristöön sekä hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot.
Arvostamme joustavuutta, vastuullisuutta ja oma-aloitteisuutta. Työssä tarvitaan myös perustason tietoteknistä osaamista.

Kelpoisuutena on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus tai riittävä alan työkokemus. Työaika on keskimääräinen yleistyöaika 38,25 h/viikossa, päivittäinen työaika vaihtelee arkipäivisin klo 6.00 - 15.00 välillä.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset sekä haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Mikkelin ruoka- ja puhtauspalvelut tarjoaa palveluita päiväkodeissa, kouluilla sekä erilaisissa julkisissa tiloissa koko Mikkelin alueella. Asiakkaitamme palvelee kaikkiaan 139 ruoka- ja puhtausalan koulutettua ammattilaista eri kiinteistössä. Useat työntekijämme ovat moniosaajia, jotka hallitsevat molemmat ammattialat. Käytössämme olevat työmenetelmät ja työn tekemiseen tarvittavat laitteet ja koneet ovat nykyaikaisia.

Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja meillä on mahdollista myös oppisopimuskoulutus. Digiaika näkyy myös meidän arjessamme. Kaikilla työntekijöillä on työsähköpostiosoitteet, työkohteiden puhelimet ovat älypuhelimia ja perehdytysmateriaali on digitaalisessa muodossa. Työhyvinvointia tuemme kattavan työterveyshuollon avulla sekä henkilöstön omaehtoisen liikunnan ja kulttuurin harrastustoimintaa sekä hyvinvointia ePassin avulla.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Manne Peltonen
p. 040 129 4231
manne.peltonen@mikkeli.fi
ja
palvelupäällikkö Anne Kalin
p. 044 794 3280
anne.kalin@mikkeli.fi

Lisätietoja

Mikkelin kaupunki, Konserni- ja elinvoimapalvelujen palvelualue, Ruoka- ja puhtauspalvelut

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 53.000 asukkaan palveleminen. Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Jääkärinkatu 37, 50130 Mikkeli
Mikkelin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat