Määräaikainen sairaanhoitaja (60 %) erikoisvastaanotolle - Jyväskylän kaupunki

Määräaikainen sairaanhoitaja (60 %) erikoisvastaanotolle - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.7. - 31.12.2019 erikoisvastaanotolle

SAIRAANHOITAJAA (60 %)

Sairaanhoitajan työnkuvaan kuuluu olla lääkärin työparina mm. rasitustutkimuksissa ja erikoislääkärin vastaanotolla, potilasohjauksia, vastaanottoa ja puhelintyöskentelyä. Tehtävässä vaaditaan kykyä yksin työskentelyyn erikoisvastaanottojen yksikössä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 sekä asetuksen 564/1994 edellyttämä pätevyys. Eduksi luetaan aiempi työkokemus ja täydennyskoulutus sydänpotilaan hoitotyöstä. Effica ja Cardiosoft- ohjelmien käyttökokemus. Tehtävä edellyttää Jyväskylän kaupungin lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista, joka tulee suorittaa viipymättä koeajan alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 1.7.2019 tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan koeaikaa. Tehtävässä vaaditaan 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, josta tulee toimittaa työhönsopivuuslausunto.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

osastonhoitaja Jaana Piilonen, puh. 014 266 2033 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Kuntoutus ja erikoisvastaanotot
Osoite: ., 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan