Määräaikainen sosiaaliohjaaja - Oulaisten kaupunki

Oulaisten kaupungin sosiaalityön tiimissä on haettavana vuoden määräaikainen sosiaaliohjaajan virka 1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluu sosiaalityön asiakkaiden palvelutarpeen arviointi, tarpeenmukaisten palveluiden myöntäminen ja asiakkaan sosiaalisen toimintakyvyn ja elämänhallinnan tukeminen. Työtehtäviin kuuluu myös työikäisten työttömien asiakkaiden aktivointiin ja työelämään kuntoutumiseen liittyvät tehtävät muiden toimijoiden kanssa. Työhön sisältyy virka-ajan ulkopuolista sosiaalipäivystystyötä sopimuksen mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksen tekoon sekä tiimityöhön. Toivomme sinulta innovatiivista, innokasta ja asiakaslähtöistä työotetta sekä kokemusta sosiaalityöstä. Meillä on tarjota tiimityöhön sitoutunut ja vahva työyhteisöllisen tuen omaava työyhteisö. Meillä on mahdollisuus etätyöhön ja työnohjaus järjestetään.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen KVTES:n ja työnvaativuuden (TVA) mukaan. Virassa on 4:kk:n koeaika.
Kelpoisuusvaatimuksena sosiaaliohjaajan määräaikaiseen virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 8§:n mukainen laillistus.
Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain (504/2002) 6.2 §:n mukainen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekry.fi 18.12.2019 klo 14.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Satu Rättyä, puh. 044 4793281, sähköposti etunimi.sukunimi@oulainen.fi.

Oulaisten kaupunki, Perusturvakeskus
Osoite: Lautatarhankatu 7 A, 86300 Oulainen

Oulaisten kaupunki on noin 7 500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on erinomaiset liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.