test
Määräaikainen tekstiili- ja muotialan opettaja - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Oletko Sinä riittävän kokemuksen omaava Tekstiili- ja muotialan osaaja, joka haluaa jakaa ammatillista osaamistaan eteenpäin uusille tulevaisuuden ammattilaisille?

Haluatko liittyä mukaan Keudalaiseen asiantuntijajoukkoon toteuttamaan vastuullisia, aktiivisia ja uniikkeja opetus- ja ohjaustekoja joka päivä?

Haemme määräaikaista opettajaa tekstiili- ja muotialalle 3.1-31.12.2022

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, joihin kuuluu tekstiili- ja muotialan opiskelijoiden opettaminen ja ohjaaminen eri oppimisympäristöissä, heidän osaamisensa arviointi sekä alan koulutuksien suunnittelu ja toteutus. Olet hankkinut monipuolista työkokemusta tekstiili- ja muotialalta ja toivomme sinulta ammatillisten digitaalisten ohjelmien hallintaa mm. Illustrator, Grafis, VStitcher.

Opettajan tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen 986/1998 ja siihen tehdyn muutoksen 1150/2017 mukaisesti. Huomioimme myös hakijat, joilla ei ole muodollista kelpoisuutta tehtävään.

Toivomme sinulta ammatillisen koulutuksen tuntemusta sekä aiempaa kokemusta opetus- ja ohjaustyöstä eri oppimisympäristöistä sekä valmentavaa työotetta. Hyvät ohjaus- ja vuorovaikutustaidot, ratkaisukeskeinen työote ja organisointikyky mahdollistavat tehtävän menestyksekkään hoitamisen. Toivomme, että työotteesi on vastuullinen, oma-aloitteinen sekä peräänantamaton - viet päätökseen aloittamasi työt.

Arvostamme myös ennakkoluulotonta asennetta, rohkeutta kokeilla uusia asioita. Kykysi uusien toimintamallien kehittämiseen sekä sujuvaan yhteistyöhön niin opetustiimissä kuin asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa, mahdollistavat opiskelijoidemme osaamisen kehittymisen tulevaisuuden ammattilaisiksi. Jos olet lisäksi toiminut aktiivisesti yritysyhteistyön parissa esim. työpaikkaohjaukseen liittyen, haluamme ehdottomasti tavata sinut.

Virkaan valittavan on ennen työn aloittamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote sekä työterveyshuollon todistus terveydentilastaan.

Tervetuloa Keudaan kehittämään ja kehittymään!

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimialapäällikkö Mari Asell, mari.asell@keuda.fi p. 050 473 5069

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli 10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.


Osoite: Sibeliuksenväylä 55 A, 04400 Järvenpää

Sinulle suositellut työpaikat