Määräaikainen varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Riihimäen kaupunki

Riihimäen kaupungin sivistyksen- ja osaamisen toimialueen varhaiskasvatuksessa Kontiontien päiväkodissa on haettavana varhaiskasvatuksen lastenhoitajan määräaikainen toimi (3263) ajalla 31.8.2020-31.7.2021.

Tarjoamme varhaiskasvatusta sillä periaatteella, että jokaisella on oikeus tulla hyväksytyksi ja saada onnistumisen kokemuksia. Päiväkodissamme jokaisella lapsella on sylioikeus ja toivomme, että lapset käyttävät sitä. Kuuntelemme lasta keskittyen tilanteeseen, otamme lapsen syliin, kosketamme lasta ja lohdutamme lasta.

Suhtaudumme avoimesti ja kunnioittavasti perheisiin ja näemme kotien toiveet työtämme tukevina asioina. Aikuinen vastaa lapsen hyvinvoinnista ja oppimisesta, mutta lapsi tekee itseään koskevia valintoja. Meillä aikuiset luovat omalla käyttäytymisellään mallin hyvästä vuorovaikutuksesta ja ilmapiiristä.

Haemme joukkoomme motivoitunutta työntekijää, jolla on ammattitaitoinen ja innostunut ote työhönsä.
Arvostamme yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta sekä positiivista ongelmanratkaisukykyä. Tarjoamme monipuolisen työympäristön, jossa on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoaan.

Hakijalta edellytetään lain 540/2018 26 § :n tai lain siirtymäsäännösten § 75 sekä asetuksen 986/1998 mukaista kelpoisuutta.

Ennen työsopimuksen solmimista valitun tulee esittää nähtäväksi rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 2.8.2020 klo 12. Haastattelut ja valinta tehdään viikolla 32-33.

Tutustu työnantajaan

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Pirjo Kaleva puh. 050 571 5764 tai sp. pirjo.kaleva(at)riihimaki.fi. Mahdolliset paperihakemukset pyydämme toimittamaan Kontiontien päiväkotiin osoitteeseen Kontiontie 34 A 11120 Riihimäki.

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Sivistyksen ja osaamisen toimialue, Varhaiskasvatus, Kontiontien päiväkoti
Osoite: Kontiontie 34 A, 11120 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.