Määräaikaisia kielten tuntiopettajia - Laitilan kaupunki

Laitilan kaupunki / Vakka-Suomen kansalaisopisto hakee määräaikaisia tuntiopettajia kielten opetukseen.

Tällä hetkellä etsimme erityisesti suomen kielen tuntiopettajia maahanmuuttajien koulutukseen sekä saksankielen tuntiopettajaa Uudenkaupungin ja Laitilan toimipisteisiin. Olemme kiinnostuneita myös muiden kielten tuntiopettajista. Tarvetta on ajoittain eri kielten tuntiopettajista, jotka voisivat pitää Vakka-opistossa lyhyempiä tai pitempikestoisia kursseja tai toimia tarvittaessa sijaisena opiston eri toimipisteissä.

Toivomme tuntiopettajilta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja arvosanaa opetettavasta kielestä, pedagogista kelpoisuutta sekä kokemusta aikuiskoulutuksesta, myös muut hakijat huomioidaan. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät OVTES:n mukaisesti.

Maahanmuuttajien suomenkielen kursseilla eduksi katsotaan kokemus S2-opetuksesta.
Kaikille eduksi katsotaan oman auton käyttömahdollisuus, hyvät tvt-taidot ja valmius opettaa myös tarvittaessa etänä.

Hakemus tulee jättää sähköiseen järjestelmään Kuntarekry.fi kautta. Hakemukset käsitellään heti niiden saapuessa ja hakijat haastatellaan. Tuntiopettajat kiinnitetään tarpeen mukaan.

Lisätietoja

https://www.vakkaopisto.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rehtori Jussi Kauranen, p. 050 310 2998 tai jussi.kauranen@laitila.fi ja kieltenopettaja Päivi Ruusuvuori p. 044 585 3100, paivi.ruusuvuori@vakkaopisto.fi

Lisätietoja

Laitilan kaupunki

Vakka-Suomen kansalaisopisto on Laitilan kaupungin hallinnoima, kuuden osakaskunnan (Kustavi, Laitila, Pyhäranta, Taivassalo, Uusikaupunki ja Vehmaa) seudullinen vapaan sivistystyön oppilaitos. Vakka-opisto järjestää vuosittain noin 17000 opetustuntia, kursseja on reilut 800 ja osallistujia kursseille on noin 12000.

Laitilan kaupunki on elinvoimainen ja vireä n. 8600 asukkaan seutukaupunki Varsinais-Suomessa VT 8:n varrella. Lähimmät naapurikaupungit ovat Rauma ja Uusikaupunki, Turkuun on matkaa 60 km. Laitila on vahva elinvoimakaupunki ja työpaikkaomavaraisuus on korkea. Laitilan kaupalliset ja julkiset palvelut ovat korkeatasoiset. Kaupunki on investoinut aktiivisesti niin teollisten työpaikkojen luomiseen kuin myös kuntalaisten hyvinvointipalveluihinkin. Laitilan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Keskuskatu 30, 23800 Laitila
Laitilan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat