Määräaikaisia ruokapalvelutyöntekijöitä - Jyväskylän kaupunki

Määräaikaisia ruokapalvelutyöntekijöitä - Jyväskylän kaupunki

Kylän Kattaus - Elinikäistä hyvinvointia ja huolenpitoa arjessa Sinun lautasellasi!

Me Kylän Kattauksessa tuotamme ruokapalveluita päiväkoteihin, kouluihin, vanhus- ja vammaispalveluihin ja sairaalaan noin 350 keittiöalan ammattilaisen voimin. Meillä on kuusi keskuskeittiötä ja 88 valmistus- ja palvelukeittiötä. Vuonna 2020 valmistuu rakenteilla olevan uuden sairaalan yhteyteen tuotantokeittiö palvelemaan uutta sairaalaa ja vanhus-vammaispalvelun pitkäaikaishoidon asiakkaita Jyväskylän alueella. Meille on tärkeää asiakkaidemme kokonaisvaltainen hyvinvointi ja ekologinen kestävyys - toimimme vastuullisesti asiakkaamme parhaaksi.

Haemme Keski-Suomen keskussairaalan osastoruokailuun määräaikaisiin työsuhteisiin ajalle 1.4.2019 - 30.9.2019

SEITSEMÄÄ RUOKAPALVELUTYÖTEKIJÄÄ

Työtehtävään kuuluu ruokapalvelualan perustehtävät, asiakaspalvelu, astianhuolto ja puhtaanapito sairaalan eri osastoilla. Tehtävässä on ilta ja viikonlopputyötä.

Odotamme, että olet suorittanut laitoshuoltajan tai cateringalan perustutkinnon / vastaavan aiemman tutkinnon. Sinulla on myös hygieniapassi. Olet asiakaspalveluhenkinen, reipas ja tartut työhön innolla sekä osaat työskennellä itsenäisesti. Viikkotyöaika on 38 tuntia ja 15 minuuttia.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävissä noudatetaan koeaikaa ja valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Haastattelut pidetään ja valintapäätös pyritään tekemään viikolla 9 tai 10.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/ruokapalvelu. Voit seurata meitä myös Facebookissa https://www.facebook.com/jklkylankattaus/ ja Instagramissa https://www.instagram.com/kylankattaus.

Ruokapalveluesimies Sanna Valkonen, puh. 014 266 8278 tai palvelupäällikkö Jaana Veid, puh. 014 266 8276 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Kylän Kattaus-liikelaitos
Osoite: ., Jyväskylä

140 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan