Skip to main content
test
Määräaikaisia terveyskeskuslääkärin virkoja - Rauman kaupunki

Rauman terveyspalveluissa on haettavana erimittaisia erikoislääkärikoulutukseen sisältyviä terveyskeskuskoulutusjaksoja sekä yksi YEK-lääkärin virka.

Tervetuloa kotoisaan ja ystävälliseen Rauman meri- ja kulttuurikaupunkiin! Perhevapaiden ajaksi on vapautunut koulutuspaikkoja erikoislääkärikoulutukseen sisältyvään yhdeksän kuukauden terveyskeskuskoulutusjaksoon. Lisäksi voimme ottaa yhden lääkärin yleislääketieteen erityiskoulutukseen (YEK). Rauma sijaitsee 90 km Turusta ja 140 km Tampereelta.

Meillä on joustava työaika. Työaika on 38,25 tuntia viikossa, mutta voit työskennellä myös osa-aikaisesti. Etätyö on mahdollista. Koulutukseen panostamme nyt erityisesti ja täyttä työaikaa tehdessäsi voit käyttää yhden päivän viikossa koulutukseen, jolloin tapaat myös ohjaajalääkärisi. Senioritukea on päivittäin saatavilla. Työjaksosi suunnittelemme niin, että se on monipuolinen kattaen kaikki yleislääketieteen toimipisteet niin halutessasi. Tarjoamme paikallisesti sovitun palkan, muut työehdot ovat lääkärisopimuksen mukaiset. Raumalla on oma kiirevastaanotto kello 7-22. Päivystystyöhön voit halutessasi osallistua erittäin kilpailukykyisellä palkalla.

Tiimityöskentely on meidän toimintatapamme. Satasairaalan kirurgian ja sisätautien koulutukset videoidaan meille viikottain ja talon ulkopuolisiin koulutuksiin on mahdollista päästä. Arvostamme tiimityötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu lääkäri. Edellytämme tartuntatautilain 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Hakuaika on avoin vuoden 2022 loppuun ja työ alkaa sopimuksen mukaan aikaisintaan 1.9.2022. Hakemuksen voi toimittaa joustavasti 15.12.2022 kello 15.00 mennessä.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Tarvittaessa hakemuksen voi lähettää kirjallisena osoitteeseen: Rauman sosiaali- ja terveystoimiala, PL 283, 26101 Rauma.

Lisätietoja

https://www.rauma.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveyspalvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä antaa johtava ylilääkäri Katja Virta, puh. 044 403 5190, sähköposti katja.virta@rauma.fi

Lisätietoja

Rauman kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveyspalvelut

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää, joista reilut 1000 työskentelee sosiaali- ja terveystoimialalla. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Steniuksenkatu 2, Rauma

Sinulle suositellut työpaikat