Nivalan kaupungin Alueellisessa maaseutuhallinnossa on haettavana MAASEUTUASIAMIEHEN virka

Maaseutuasiamiehen tehtäviin kuuluvat eu- ja kansallisten tukien hallinnointi, maaseutuelinkeinojen kehittäminen ja hanketyö sekä viljelijöiden neuvonta ja koulutus.

Maaseutuasiamiehen toimipiste on Nivalan yhteistoiminta-alue, jonka muodostavat Nivala, Kärsämäki, Oulainen, Sievi ja Ylivieska. Nivalan kaupunki hoitaa maaseutuhallinnon edellä mainittujen kuntien alueella. Alueella on vahvaa maidon- ja lihantuotantoa. Maatiloja toimialueella on noin 850.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on agrologin opistoasteen tutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto. Perehtyneisyys maaseutuhallinnon- ja maaseudun kehittämistehtäviin luetaan eduksi. Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, tietotekniikan osaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja ja aktiivista otetta työhön. Ajokortti ja oma auto ovat työssä välttämättömiä.

Valinta tehdään hakemusten ja haastatteluiden perusteella. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Lisätietoja

https://www.nivala.fi/

Tutustu työnantajaan

Mervi Vähäsöyrinki p. 040-3447 257 tai mervi.vahasoyrinki@nivala.fi

Nivalan kaupunki, Alueelliset maaseutupalvelut
Osoite: Kalliontie 15, 85500 Nivala

Nivala on runsaan 10 000 asukkaan viihtyisä ja vireä kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla Kalajoen keskijuoksulla. Laajat, hyvin hoidetut viljelysaukeat levittäytyvät jokilaakson molemmin puolin kaupungin keskustan ympärille, ja Pidisjärvi piristää kaupungin eteläistä reunaa.

Lähes puolet Nivalan väestöstä saa elantonsa palveluista, noin 20 prosenttia alkutuotannosta ja runsaat 30 prosenttia teollisuudesta. Maidon ja naudanlihantuottamiseen keskittyneen maatalouden merkitys on ollut perinteisesti vahva, mutta sen osuus työllistäjänä pienenee koko ajan. Maatilat kasvavat ja teknistyvät.

Teollisuus voi hyvin. Nivalassa on pääosin hitec-, puu- ja metallialan teollisuutta. Nivalassa on Suomen suurin teollisuukylä.

Nivala tunnetaan monista merkkihenkilöistä kuten presidentti Kyösti Kalliosta ja ministeri Kerttu Saalastista. Kaupungissa järjestetään myös monia kulttuuritapahtumia. Monipuolisiin harrastuksiin, hyvään asumiseen sekä koulutukseen Nivalassa on erinomaiset puitteet.