maaseutuasiamies - Nivalan kaupunki

Nivalan kaupungin Alueellisessa maaseutuhallinnossa on haettavana MAASEUTUASIAMIEHEN viransijaisuus. Viransijaisuuden hakuaikaa on jatkettu 8.10.2021 saakka. Aikaisemmin viransijaisuutta hakeneet huomioidaan valinnassa. Viransijaisuus kestää 31.8.2022 asti.

Maaseutuasiamiehen tehtäviin kuuluvat eu- ja kansallisten tukien hallinnointi, maaseutuelinkeinojen kehittäminen ja hanketyö sekä viljelijöiden neuvonta ja koulutus.

Maaseutuasiamiehen toimipiste on Nivalan yhteistoiminta-alue, jonka muodostavat Nivala, Kärsämäki, Oulainen, Sievi ja Ylivieska. Nivalan kaupunki hoitaa maaseutuhallinnon edellä mainittujen kuntien alueella. Alueella on vahvaa maidon- ja lihantuotantoa. Maatiloja toimialueella on noin 850.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on agrologin opistoasteen tutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto. Perehtyneisyys maaseutuhallinnon- ja maaseudun kehittämistehtäviin luetaan eduksi. Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, tietotekniikan osaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja ja aktiivista otetta työhön. Ajokortti ja oma auto ovat työssä välttämättömiä.

Valinta tehdään hakemusten ja haastatteluiden perusteella. Tehtävässä noudatetaan 3 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.nivala.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mervi Vähäsöyrinki p. 040-3447 257 tai mervi.vahasoyrinki@nivala.fi

Lisätietoja

Nivalan kaupunki, Alueelliset maaseutupalvelut

Nivalan kaupunki on noin 10500 asukkaan vireä maaseutukaupunki. Meillä on toimivat palvelut ja hyvät harrastusmahdollisuudet. Saamme toimeentulon teollisuudesta, palveluista ja maataloudesta. Sijaintimme on erinomainen: taajamassa risteävät Kokkola-Kajaani ja Iisalmi-Kalajoki valtatiet sekä Iisalmi-Ylivieska rautatie.


Osoite: Kalliontie 15, 85500 Nivala

Sinulle suositellut työpaikat