Skip to main content
test
Maaseutuasiamies - Nivalan kaupunki

Nivalan kaupungin alueellisessa maaseutuhallinnossa on haettavana MAASEUTUASIAMIEHEN virka

Maaseutuasiamiehen tehtäviin kuuluvat maatalouden ja maaseudun kehittäminen, hanketyö sekä osallistuminen viljelijöiden neuvontaan ja koulutukseen. Lisäksi maaseutuasiamies osallistuu EU- ja kansallisten tukien hallinnointitehtäviin.

Maaseutuasiamies työskentelee Nivalan yhteistoiminta-alueella, jonka muodostavat Nivala, Kärsämäki, Oulainen, Sievi ja Ylivieska. Nivalan kaupunki hoitaa maaseutuhallinnon ja maaseudun kehittämistehtäviä edellä mainittujen kuntien alueella. Alueella on vahvaa maidon- ja lihantuotantoa. Maatiloja toimialueella on noin 800.

Kelpoisuus ja viran vaatimat edellytykset
Virkaan valittavan kelpoisuusvaatimuksena on opistotutkinto tai sitä korkeampi tutkinto luonnonvara-alalta. Perehtyneisyys maaseutuhallinnon- ja maaseudun kehittämistehtäviin luetaan eduksi. Lisäksi arvostamme nykyaikaisen maataloustuotannon ja sen toimintaympäristön tuntemista, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja aktiivista otetta työhön. Ajokortti ja oma auto ovat työssä välttämättömiä.

Virka täytetään toistaiseksi 1.11.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkasuhteen ehdot/palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.


Lisätietoja

https://maatalous.nivala.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Maaseutujohtaja Hannu Tölli, hannu.tolli@nivala.fi, 0403447255

Lisätietoja

Nivalan kaupunki, Alueelliset maaseutupalvelut

Nivala on reilun 10 000 asukkaan eläväinen maaseutukaupunki. Olemme monille tuttu laakeista peltomaisemista sekä jokilaaksosta. Asukaslukumme on kasvussa, johon ovat vaikuttaneet muun muassa alueen vahva elinkeinoelämä, teollisuus, panostukset koulutukseen, kyläkoulujen rakentamiseen sekä vapaa-ajan harrastetoiminnan ja kulttuurin monipuolinen tarjonta.

Nivalassa tulet viihtymään. Kaupunkiorganisaatiomme katsoo tulevaisuuteen positiivisten lasien läpi. Pääset työskentelemään innostavassa ja innovatiivisessa työyhteisössä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja lisäksi tuemme henkilöstön osaamisen kehittämistä laajoilla kouluttautumismahdollisuuksilla sekä hyvinvointia mm. ePassi-edulla, henkilöstöeduilla Liikuntakeskus Uikkoon sekä polkupyöräedulla. Meiltä Nivalasta on mahdollista löytää rauhaa ja hiljaisuutta silloin kun sitä kaipaat. Nivalalaiset ottavat tulijat avoimesti vastaan ja pääset osaksi elävää yhteisöä. Me tarjoamme luonnon rauhaa sitä kaipaaville sekä vauhdikasta vapaa-ajan toimintaa ja tapahtumia, kun hiljaisuus alkaa riittää. Arjen helppous, turvallisuus, puhdas luonto ja kaupungin vireys ovat meidän valttejamme!


Osoite: Kalliontie 15, 85500 Nivala
Nivalan kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat