Maaseutuasiamies - Oulun kaupunki

Haemme nyt

MAASEUTUASIAMIESTÄ

vakinaiseen virkaan yhdyskunta - ja ympäristöpalveluihin.

Hoidat työssäsi maatalouden tukijärjestelmiin liittyviä maksajaviranomaisen tehtäviä ja lisäksi esim. maatalouden eläkejärjestelmiin liittyviä tehtäviä, riistavahinkoasioita, eläintenpitäjärekisteriä, valmiussuunnitelmia maa- ja metsätalousministeriön toimialalla sekä petovahinkotarkastuksia. Lisäksi vastuullasi on Oulun maaseutuelinkeinoihin liittyviä kehittämistehtäviä. Petovahinkotarkastukset sisältävät muun muassa maastossa tehtävää työtä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva luonnonvara-alan tutkinto (agrologi, AMK tai aiempi opistoasteen vastaava tutkinto). Arvostamme alueen maatalouden tuntemusta sekä aikaisempaa käytännön kokemusta vastaavista kuntaviranomaisen tehtävistä ja työssä tarvittavien ohjelmien, kuten esimerkiksi Tukisovelluksen, Tukioikeusrekisterin, eläintenpitäjärekisterin ja sähköisen asianhallinnan ja -arkiston käytön hallintaa. Odotamme myös hyvää maaseutuelinkeinoviranomaistoiminnassa tarvittavaa lainsäädännön tuntemusta. Arvostamme vastuullista, itsenäistä ja kehittävää työotetta, hyviä yhteistyökyky-, asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta maaseutuelinkeinojen kehittämishankkeista. Eduksi katsotaan porotalouden tuntemus. Työtehtävien hoito edellyttää vähintään B-luokan ajokorttia ja maastotyöhön soveltuvuutta esim. petoeläinvahinkotarkastuksissa.

Oulun kaupunki järjestää maaseutupalvelujen viranomaistoimintaa Oulun ja Pudasjärven kaupunkien sekä Iin ja Utajärven kuntien alueella yhteistoimintasopimuksen mukaisesti. Nyt haettava henkilö tulee työskentelemään Pudasjärven alueen maaseutuasiamiehenä. Työ on monipaikkaista sisältäen asiakaspalvelun Pudasjärven toimipisteessä sopimuksen mukaan. Työtä on mahdollista tehdä Pudasjärvellä, Oulussa ja erikseen sovittavissa laajuudessa myös etätyönä.

Oulun kaupunki käyttää viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/6011/2021. Hakemukset on toimitettava 6.8.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat ensisijaisesti sähköpostitse maaseutuasiamies Juha Heikkinen, juha.s.heikkinen@ouka.fi, p. 040 573 3149, (lomalla ajalla 12.7.- 6.8.) ja maanhankintapäällikkö Juha Peuraniemi, juha.peuraniemi@ouka.fi, p. 044 703 2380 (lomalla ajalla 28.5.-4.7.).

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Maa ja mittaus

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.


Osoite: Solistinkatu 2, 90140 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat