Maaseutupäällikkö - Keuruun kaupunki

Maaseutupäällikkö - Keuruun kaupunki

Pitkäaikaisen viranhaltijamme eläköitymisen johdosta Keuruun kaupunki hakee

MAASEUTUPÄÄLLIKKÖÄ toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Maaseutuhallinnon Keuruun yhteistoiminta-alueen muodostavat kahdeksan kuntaa Keski-Suomessa ja Pirkanmaalla: Jämsä, Keuruu, Kuhmoinen, Multia, Mänttä-Vilppula, Petäjävesi, Ruovesi ja Virrat. Yhteistoiminta-alueen yksikkö suorittaa alueen kuntiin kaikki lakisääteiset maaseutuelinkeinoviranomaiselle tarkoitetut tehtävät sekä yhteistoiminta-alueen maaseudun kehittämisohjelmaan perustuvat maaseudun kehittämistehtävät. Alueella on yli tuhat tukea hakevaa maatilaa ja maataloustukea myönnetään vuosittain noin 27 milj. €. Yksikössä työskentelee kahdeksan viranhaltijaa. Yksikköä hallinnoi Keuruun kaupunki. Jokaisessa kunnassa on joko kokoaikaisesti tai määräajoin avoinna oleva palvelupiste.

Maaseutupäällikön tehtävänä on johtaa maaseutuhallinnon Keuruun yhteistoiminta-aluetta ja osallistua sen operatiiviseen toimintaan. Viran sijoituspaikkana on Keuruun kaupungintalo.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on vähintään luonnonvara-alan ammattikorkeakoulututkinto (agrologi) tai vastaava aikaisempi tutkinto. Viran menestyksellisessä hoitamisessa on eduksi maaseutuhallinnon ja kunnallishallinnon tuntemus. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Arvostamme esimiestaitoja sekä innovatiivista otetta maaseudun kehittämiseen.

Virka täytetään toistaiseksi, ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Viran vastaanottaminen 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan, palkkatoivomuksen voi myös esittää. Virkaa hakevien on hyvä varautua erilliseen soveltuvuustestiin. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset (liitteeksi CV) toimitetaan 30.4.2019 klo 15 mennessä sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-järjestelmän kautta: www.kuntarekry.fi. Hakemuksen työavain on 226366. Hakijoiden tulee esittää haastattelussa alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi/

Maaseutupäällikkö Eero Laskujärvi, puh. 040 752 7229
Kaupunginjohtaja Hannu Mars, puh. 040 643 0655
Sähköposti: etunimi.sukunimi@keuruu.fi

Keuruun kaupunki, Hallintopalvelut, Maaseutupalvelut
Osoite: Multiantie 5, Keuruu

Keuruu on vireä, n. 10.000 asukkaan seutukaupunki, jossa on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita ja lisäksi vehreää maaseutua ja vireitä kyliä. Keuruun keskustaajama on asukasluvultaan ja palveluiltaan suurin taajama Seinäjoen, Jyväskylän ja Tampereen välisellä maaseutualueella.
Keuruulla kohtaavat maaseudun mukavuus ja seutukaupungin monipuoliset palvelut – kaikki löytyy läheltä. Keuruu on vetovoimainen paikka tehdä kauppaa ja lähikunnista tulevat asiakkaat lisäävät kaupunkimme ostovoimaa. Seutukunnan palveluita kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa.
Perheiden peruspalvelut kuten päivähoito, terveydenhuolto ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Rakentamisessa Keuruun kaupunki on satsannut viime vuosina merkittävästi muun muassa koulujen ja päiväkotien peruskorjaukseen, uuden palvelutalon rakentamiseen vanhuksille ja uimahallin peruskorjaukseen.
Monipuolinen kulttuuritarjonta ja liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa perheiden ja matkailijoiden vapaa-aikaan ja rentoutumiseen.
Kaupunkistrategiamme mukaisesti Keuruu on Lapsiperheiden paratiisi.
Keuruu on elinvoimainen ja tulevaisuuteen panostava kaupunki, jossa on tilaa unelmille!

Tutustu työnantajaan