Skip to main content
test
Maaseutusihteeri - Keuruun kaupunki

Keuruun kaupungin maaseutupalveluissa on haettavana maaseutusihteerin virka. Tehtävä täytetään 1.11.2022 alkaen toistaiseksi. Toimialueena on Petäjäveden ja Multian kunnat sekä Keuruun kaupunki. Pääasiallinen työpiste on Petäjäveden kunnanvirasto. Tehtävänä on hoitaa maaseutuhallinnon kuntatason tehtäviä säädösten ja asetusten mukaisesti (maataloustukijärjestelmän hallinta).

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään maatalouden opisto- tai alempi korkeakoulututkinto. Hakijalla tulee olla vankka kokemus maataloustukihallinnosta, asiakaspalvelusta sekä hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito. Arvostamme myös hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja sekä täsmällisyyttä ja kykyä työskennellä itsenäisesti. Työtehtävän hoito edellyttää maastokatselmuksia, ajokortti ja auton käyttömahdollisuus välttämätöntä.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset tulee jättää sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 29.9.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Maaseutupäällikkö Marjukka Kautto, p. 040 5721 336, marjukka.kautto@keuruu.fi

Lisätietoja

Keuruun kaupunki

Keuruulla kohtaavat maaseudun mukavuus ja suuren kaupungin monipuoliset palvelut – kaikki löytyy läheltä, silti on tilaa unelmille! Seutukunnan palveluita kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa. Tarjolla on modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita ja lisäksi vehreää maaseutua.

Keuruu on elinvoimainen ja tulevaisuuteen panostava kaupunki, onhan kaupunkistrategiammekin; rohkeasti kokeileva, avoin ja oppiva yrityskaupunki.


Osoite: Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi
Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat