Maaseutusihteerin viransijaisuus - Keuruun kaupunki

Keuruun kaupungin maaseutupalveluissa on haettavana maaseutusihteerin viransijaisuus. Virka täytetään sopimuksen mukaan 2.8.2021 alkaen vuodeksi, toimipaikkana Jämsän kaupunki. Pääasiallisena tehtävänä on hoitaa maataloushallinnon kuntatason tehtäviä säädösten ja asetusten mukaisesti (maataloustukijärjestelmän hallinta).

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään maatalouden opisto- tai alempi korkeakoulututkinto. Hakijalla tulee olla vankka kokemus maataloustukihallinnosta, asiakaspalvelusta sekä hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito. Arvostamme myös hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja sekä täsmällisyyttä ja kykyä työskennellä itsenäisesti. Työtehtävän hoito edellyttää maastokatselmuksia, ajokortti ja auton käyttö mahdollisuus välttämätöntä.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset on toimitettava sähköisenä www.kuntarekry.fi -palvelun kautta viimeistään 18.5.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.keuruu.fi/tyo-yrittaminen/maaseutuhallinnon-keuruun-yhteistoiminta-alue-yrittajille
https://www.jamsa.fi/yrittaminen/maaseutupalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Maaseutupäällikkö Marjukka Kautto p. 040-5721336 tai marjukka.kautto@keuruu.fi

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Hallintopalvelut, Maaseutupalvelut

Maaseutuhallinnon Keuruun yhteistoiminta-alueen muodostavat kahdeksan kuntaa Keski-Suomessa ja Pirkanmaalla: Jämsä, Keuruu, Kuhmoinen, Multia, Mänttä-Vilppula, Petäjävesi, Ruovesi ja Virrat. Yhteistoiminta-alueen yksikkö suorittaa alueen kuntiin kaikki lakisääteiset maaseutuelinkeinoviranomaiselle tarkoitetut tehtävät sekä yhteistoiminta-alueen maaseudun kehittämisohjelmaan perustuvat maaseudun kehittämistehtävät. Alueella on yli tuhat tukea hakevaa maatilaa. Yksikössä työskentelee seitsemän viranhaltijaa. Yksikköä hallinnoi Keuruun kaupunki. Jokaisessa kunnassa on joko kokoaikaisesti tai määräajoin avoinna oleva palvelupiste.


Osoite: Multiantie 5, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat