Maatalousalan opettaja - Kajaanin kaupunki

Kainuun ammattiopisto hakee maatalousalan opettajaa vakinaiseen virkasuhteeseen. Tehtävä alkaa 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään kuuluu osaamisperusteinen opetus- ja ohjaustyö toisen asteen ammatillisen koulutuksen maatalousalan opiskelijoille, minkä vuoksi edellytämme hyvää osaamista maatalousalalta, erityisesti peltoviljelyn osaamista. Edellytämme lisäksi osaamista maatalouden tuotantotukijärjestelmästä ja eri tukien hakemisesta sekä viljelysuunnittelusta.

Kainuun ammattiopistossa ohjaus- ja opetustyö suunnitellaan ja toteutetaan opettajien yhteistyönä, joten edellytämme hyviä tiimityöskentelytaitoja. Edellytämme myös kykyä ohjata opiskelijoiden yksilöllisiä opintopolkuja, kehittämismyönteistä työotetta, valmiutta myös itsenäiseen työskentelyyn sekä innostusta käyttää monipuolisia ohjausmenetelmiä, kuten verkko-oppimisen ja etäohjauksen välineitä ja ohjelmia. Arvostamme lisäksi tiimimestarin koulutusta tai muuta perehtyneisyyttä tiimioppimiseen sekä sujuvaa englannin kielen taitoa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) ammatillisten tutkinnon osien opettajaa koskevien säännösten mukaan.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, tulos huumausainetestistä sekä lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtävässä on 6 kk koeaika. Ajokortti on välttämätön.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti www.kuntarekry.fi. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani. Kuoreen merkintä "Maatalousalan opettaja". Hakemukset on oltava perillä 28.1.2021 klo 15 mennessä.

Lisätietoja

http://www.kao.fi

Tutustu työnantajaan

Koulutuspäällikkö Renne Sänisalmi, 044 797 4512, renne.sanisalmi@kao.fi

Koulutusliikelaitos, Kainuun ammattiopisto
Osoite: Opintie 3, 87100 Kajaani

Kajaani on 37 000 asukkaan maakuntakeskus Kainuussa. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon.

Kajaanin kaupungin ylläpitämä koulutusliikelaitos vastaa ammatillisesta koulutuksesta Kainuussa ja Kuusamossa sekä lukiokoulutuksesta Kajaanissa. Koulutusliikelaitoksessa opiskelee ammatillisessa koulutuksessa vuosittain noin 3000 nuorta ja aikuista ja Kajaanin lukiossa 600 nuorta. Työntekijöitä on yli 300 henkilöä.