Maatalouslomittaja - Haapaveden kaupunki

Haapaveden lomituspalveluyksikkö hakee kesän 2021 ajalle maatalouslomittajia erimittaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Suurin tarve lisätyövoimalle on Haapaveden kunnan alueella, mutta tarvetta lisätyövoimalle on myös Oulaisten ja Raahen kuntien alueilla.

Alueemme on painottunut vahvasti maidontuotantoon, joten työ tapahtuu pääasiassa lypsykarjatiloilla. Tästä johtuen työntekijän täytyy osata lypsää ja käyttää päivittäisissä karjataloustöissä tarvittavia koneita, esim. pienkuormaajaa ja traktoria. Alueellamme on paljon myös moderneja lypsyrobottinavetoita, joten kokemus lypsyrobottien käytöstä katsotaan eduksi.

Lisätietoja antaa lomituspalvelukoordinaattori Sari Vatjus 044 7591 226 ja lomitustyönjohtaja Marjo Törmikoski 044 7591 381

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

044 7591 226 Sari Vatjus
044 7591 381 Marjo Törmikoski

Lisätietoja

Haapaveden kaupunki, Hallinto, Lomatoimi

Haapavedellä on hyvä asua, elää ja olla.Luonnonläheisyys, hyvät asumisen mahdollisuudet ja laaja koulutus- ja palvelutarjonta luovat virikkeellisen ja turvallisen asuinympäristön.

Myös monipuoliset kulttuuri-, liikunta- ja vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet luovat edellytykset hyvään elämiseen. Pieneksi kaupungiksi Haapavedeltä löytyvät suuren kaupungin liikunta- ja vapaa-ajanpalvelut.


Osoite: Tähtelänkuja 1, 86600 Haapavesi

Sinulle suositellut työpaikat