Maatalouslomittaja - Nurmeksen kaupunki

Nurmeksen kaupunki hakee edelleen kahta maatalouslomittajaa Pielisen Karjalan lomituksen paikallisyksikköön. Tehtävät ovat osa-aikaisia (6,5-7h/pv). Aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on ammattiin soveltuva koulutus/kurssi sekä vähintään 1 vuoden työkokemus karjatiloilla sekä lypsyrobottien käyttötaito katsotaan eduksi.

B-luokan ajokortti sekä hyvä suomen kielen taito on välttämätön tehtävien hoidon kannalta. Työkohteet sijaitsevat Nurmeksen ja Lieksan alueella.

Tehtäviin valittujen on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtäviä täytettäessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Tehtäviin haetaan sähköisesti 30.10.2020 klo 15 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Sähköiseen hakulomakkeeseen on tallennettava kaikki se työkokemus ja koulutus, johon hakija haluaa työtä hakiessaan viitata.

Työ alkaa 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan.

Hakijan tulee esittää haastattelun yhteydessä alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.nurmes.fi

Tutustu työnantajaan

Lomituspalvelupäällikkö Erja Pelkonen, puh. 04010 41014 tai lomatoimenohjaaja Riitta Juntunen, puh. 04010 41010

Pielisen Karjalan lomituksen paikallisyksikkö
Osoite: Kunnantie 1, 75700 Valtimo

Tarvitsemme uusia osaajia Nurmekseen töihin! Nurmes on noin 9.500 asukkaan kaupunki Pielisen pohjoispäässä Pohjois-Karjalassa. Luonnonkauniin kaupungin tunnuksia ovat järvet, metsät ja vaaramaisemat. Kahden järven välissä kohoava Puu-Nurmeksen alue on arvokas suojelukohde. Kaupunki tunnetaan myös Bomba-talosta. Kaupungissa on hyvät ja laadukkaat peruspalvelut sekä monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet.