Skip to main content
test
Maatalouslomittaja - Tohmajärven kunta

Haemme Pohjois-Karjalan lomituspalveluiden Pielisen-Karjalan alueelle (Juuka, Lieksa, Nurmes) kolmea maatalouslomittajaa vakinaisiin työsuhteisiin.

Maatalouslomittajat työskentelevät lomituspalvelua saavilla maatiloilla. Tehtävässä keskeisiä sisältöjä ovat tuotantoeläinten hoitoon liittyvät perustehtävät, kuten ruokinta, lypsy, lannanpoisto ja muut näihin verrattavat tehtävät.

Työt tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa, aamutyöt ja iltatyöt. Tehtävä on osa-aikainen työajan ollessa n. 6,5-7h/päivä.

Hakijalta edellytämme ammattiin soveltuvaa koulutusta ja vähintään vuoden työkokemusta karjatiloilla. Koneiden hallinta ja lypsyrobottien käyttötaito katsotaan eduksi. Tehtävän hoito edellyttää suomen kielen taitoa, B-ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä
lääkärintodistus terveydentilastaan. Haastattelussa tulee esittää alkuperäiset opinto- ja työtodistukset. Palkkaus ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeaika on 6 kk. Olemme savuton kunta.

Itsenäisen työn ja palkan lisäksi henkilöstöetuihimme kuuluu mm. epassi. Jos haluat tehdä merkityksellistä työtä kotimaisen ruoantuotannon turvaamisessa, laita hakemus tulemaan. Paikkoja voidaan täyttää heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Hakuaikaa jatkettu 31.5.2023 saakka.

Lisätietoja

http://ww.tohmajarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 9-15.00 lomituspalvelujohtaja Salla Heinonen, 040 105 4040, salla.heinonen@tohmajarvi.fi ja lomituspalvelupäällikkö Riitta Juntunen 040 104 1010 riitta.juntunen@tohmajarvi.fi

Lisätietoja

Pohjois-Karjalan lomituspalvelut

Tohmajärven kunnan hallinnoima Pohjois-Karjalan lomituspalvelu tuottaa laadukkaat, joustavat ja tarpeenmukaiset lomituspalvelut alueen maatalousyrittäjille koko Pohjois-Karjalan alueelle.

Uudella alueella on noin 600 vuosilomaoikeutettua yrittäjää ja reilut 100 vakituista maatalouslomittajaa. Lomituksen hallinnossa työskentelee 7 hallintohenkilöä.


Osoite: Järnefeltintie 1, 82600 Tohmajärvi
Tohmajärven kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat