Maatalouslomittajien sijaisrekisteri - Salon kaupunki

Maatalouslomittajien sijaisrekisteri - Salon kaupunki

Haetaan maatalouslomittajia eri pituisiin sijaisuuksiin maatiloille.

Kelpoisuusvaatimuksena on karjatalouden perustutkinto ja/tai riittävä työkokemus alalta sekä riittävä suomen kielen taito.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen. Jos tarvitset apua hakemuksen jättämisessä, ota yhteyttä rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Hakemuksen jätettyäsi otathan yhteyttä lisätiedon antajiin.

Lisätietoja

http://www.salo.fi/rekrytointi

Elina Suominen p. 044 7787102
Minna Korpela p. 044 7787103
Jouko Siivo p. 044 7787104

Salon kaupunki, LOMITUSPALVELUT
Osoite: Salo

53000 asukkaan Salo sijaitsee meren läheisyydessä lounaisessa Suomessa. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat ja sujuvat. Monenlaisia asumismahdollisuuksia on tarjolla keskellä kaupunkia tai maaseudun rauhassa. Täällä myös hintataso on kohdallaan. Alueen monimuotoinen luonto vesistöineen luo rauhoittavat puitteet vapaa-ajan vietolle sekä houkuttelee matkailijoita ja kesäasukkaita. Salon kaupunki on yksi alueen suurimpia työnantajia ja työllistää tällä hetkellä noin 3500 alansa ammattilaista. Tarvitsemme joukkoomme jatkuvasti uusia osaajia erilaisiin tehtäviin. Vakituisten toimien ja virkojen lisäksi tarjolla on eripituisia sijaisuuksia esimerkiksi päiväkodeissa, vanhustenhuollon eri yksiköissä, terveysasemilla ja kaupungin ravitsemis- ja puhtaanapitopalveluissa.

Tutustu työnantajaan